Surf CampSanta Teresa, Costa Rica

Lapoint Santa Teresa, Costa Rica

Lapoint Costa Rica er omgivet af tæt jungle og rå natur, de perfekte omgivelser for din adventure ferie. Vågn op til lyden af aber og syngende fugle, og gå den korte tur ned til stranden og din morgensurf.

Værelser

Jungle bungalows

Vælg mellem vores fællesværelser eller dobbeltværelser, enten i vores hovedhus eller i en af vores bungalows. På vores camp har værelserne et rustikt design, masser af lys, komfortable senge og moderne faciliteter.

Faciliteter

Pura vida surf hus

Tag et dyp i den forfriskende pool, bestil en tropisk cocktail i den finurlige bar, slap af i en hængekøje i skyggen af svajende palmetræer, eller lær dine medrejsende at kende i de komfortable fællesområder.

Andre surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed