Surf CampEriceira, Portugal

Lapoint Ericeira, Portugal

Nyd livet på Lapoint Ericeira og bo få minutter fra stranden, med fantastiske bølger og smuk natur lige ved døren. Campen er oprindelig en gammel vingård, som nu er lavet om til en moderne surfskole med et stilrent udseende og top lækre faciliteter. Bygget på surfdrømme og designet til gode oplevelser, er vores camp blevet det perfekte sted at være social og møde nye venner.

Værelser

Surfcampen med det lille ekstra

Vælg imellem vores enkeltværelser, dobbeltværelser, gruppeværelser eller suites. På vores camp er alle værelserne store med moderne faciliteter, komfortable senge og et stilfuldt bohemian design.

Faciliteter

Surf hotel for alle

Med en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet, en bar og restaurant, træningsfaciliteter, yogaskole, skatebowl og allervigtigst – bølger lige på den anden side af vejen; er dette sted meget let at forelske sig i. Campens varemærke er gode oplevelser. Vi ønsker at skabe en stemning og atmosfære, som gør det let at have det sjovt og møde nye venner.

Andre surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed