KursniveauerLapoint Surf kursus
lapoint surf courses surfcamp

Level 3 - Surf kursus for uafhængige surfere

Bliv komfortabel med at surfe alene, booste din sikkerhed i vandet og din viden, forbedre din spot analyse og bliv bedre til at læse bølger og udvikle din surfing teknik og selvtillid med video coaching.

Teori

En dybere forståelse

At støtte sin træning med teori er altid en god idé, da det giver en forståelse for betydningen bag ens handlinger. Det gør det både lettere at huske og at tilpasse sig.

Line uppen

I løbet af dette kursus vil du blive mere komfortable i line uppen. Der er mange faktorer man skal tænke på line uppen foruden at fange bølger. Vi kommer til at gå igennem hvad du skal vide for at være sikker og have det sjovt - også med de andre surfere. 

Surf sikkerhed, surf etiketten & prioritets regler

For at booste din selvtillid i vandet, kommer vi til at kigge nærmere på hvordan du paddler ud i line uppen, hvordan du laver en perfekt duck dive, hvor strømningen er, hvor man padler ind og ud osv. Når du ved alt dette, kommer du til at være meget mere selvsikker og fange mange flere bølger. 

Bevidsthed om havet

Med udgangspunkt i at du kender til hvordan havet opfører sig, vil vi nu lære dig hvordan man læser en swell chart for ikke bare spots i vores område, men også dit spot derhjemme. At forbedre dine evner til at analysere en forecast er enormt vigtigt for at sikre at du er på rette spot på rette tidspunkt. 

Spot guiding

Igennem level 3 kurset kommer vi til at lære dig, hvordan du læser forholdene, crowden og at vurdere risikoen og rewarden. Dette er uundværlige skills som du kommer til at bruge resten af dit liv som en uafhængig surfer. 

Individuelt coaching

Instruktøren vil for det meste være med dig i vandet for at guide dig til at tage de rigtige beslutninger og hjælpe dig med at implementere de ting du har lært gennem kurset.  

Surf udstyr

Gennem kurset får du vejledning og input til, hvilket type board instruktøren anbefaler for dig, så du bliver ved med at udvikle dig i den rigtige retning. Vi har en masse forskellige boards på campen, så du får også muligheden til at prøve forskelligt udstyr for at finde set-uppet der passer perfekt til dig. 

Bliv komfortabel med hoved høje bølger 

Målet med kurset er at du skal blive vant til at surfe hoved høje bølger, helt alene. Som en del af din udvikling vil vi lære dig tekniske færdigheder på bottom turns, trimming, manøvre, duck dives og mere. 

Surfer udtryk

Da vi fortsætter udviklingen på dit surfing, kommer vi til at forholde os til nye aspekter på bølgerne, havet og de manøvre du fortsat lærer flere og flere af. Med alt dette følger flere specifikke ord og derfor også en øget forståelse af surfer sproget. 

Board kontrol i line uppen

Vi finpudser din padleteknik, hvordan du navigere i line uppen, og hvordan du bedst gør dig klar når det næste set kommer. Alt dette er essential for at fange mange bølger fra line uppen. 

Duck divet

Duck divet er nødvendigt for at vokse som surfer, når du mestrer dette sparer du masser af energi på unødvendige ekstra padletag. Vi kommer til at hjælpe dig med at forbedre dit duck dive. 

Take-off teknikken

Hvis den ikke sidder lige i skabet, kommer du måske til at misse dagens bølge. Det samme gælder for timingen; du skal være det rigtige sted og poppe op på det rigtige tidspunkt for at få mest muligt ud af bølgen. Dette kommer vi alt sammen til at arbejde på. 

Video analyse

For at give dig lidt visuel feedback, kommer vi til at filme mindst en session. Når vi efterfølgende analyserer billederne sammen, kommer du til at have nogle tydelige områder at arbejde på. 

Boards

Vi bruger et bredt udvalg af epoxy-boards og hyprid soft tops alt efter dit niveau. Selvfølgelig er du velkommen til at tage dit eget board med, hvis du vil.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed