KursniveauerLapoint Surf camps & surf kursus

Level 1 - Begynder surfkursus

Hvad skal du kunne Du skal kunne svømme og have gå-på mod Hvad kommer vi til at arbejde på Det basale i surfing Blive komfortabel i vandet Fange bølger der er brudt Begynde at dreje

Historie om surfing

Du vil lære hvor og hvornår alting startede og få insight omkring forskellige typer boards og hvordan de har udviklet sig gennem tiden. 

 

Bevidsthed om havet

Lær hvordan bølger skabes ude i havet og lær om de forskellige typer strømninger, bølger, tidevand og vejrforhold - og hvordan de påvirker hinanden. Vi kommer også til at lære dig alt om de forskellige bølger,- beach-, point- & reef breaks og lokale tips omkring bølgerne i vores område.  

 

Surfing og sprog

Lær surfer sproget og de surf-specifikke udtryk og sætninger. 

 

Surf sikkerhed og etikette

Find ud af hvordan man opfører sig i vandet, hvor man skal sidde, og hvordan man forholder sig til andre surfere. 

 

Surf udstyr

Introduktion til board og surf gear som board type, finner, leash, våddragt, reef støvler, voks osv. 

Board kontrol

Lær at positioner dig på boardet, paddle, håndtering og at sidde på boardet for at undgå at komme til skade eller skade andre. 

Take-off

Lær at lave den perfekte pop-up og komme op hurtigt og sikkert - på det rette tidspunkt. 

Surfing i whitewater

Vi starter med at surfe på maven for at forstå hvornår de ‘hvide bølger’ har mest energi og fortsætter til at stå på boardet og surfe bølgen. 

Individuel feedback

Instruktøren kommer til at give dig specifikke instruktioner omkring hvad du skal arbejde på, så du ved præcis hvordan du bedst udvikler dig og når målene med kurset. 

Boards

Til dette kursus, bruger vi ‘soft top’ surfboards eller longboards med masser af flydeegenskaber som gør det nemt for dig at padle og få stabile rides. 

Kurser

Vores niveauer for surfkurser

Vores surf camps