KursniveauerLapoint Surf kursus
lapoint surf courses surfcamp

Level 1 - Begynder surfkursus

Dette kursus er for dig, der aldrig har surfet før eller ikke har surfet i et stykke tid og ønsker at gentage det grundlæggende: At lære det grundlæggende i surfing, blive komfortabel i havet, fange hvide vandbølger og begynde at dreje.

Teori

En dybere forståelse

At støtte sin træning med teori er altid en god idé, da det giver en forståelse for betydningen bag ens handlinger. Det gør det både lettere at huske og at tilpasse sig.

Historie om surfing

Du vil lære hvor og hvornår alting startede og få insight omkring forskellige typer boards og hvordan de har udviklet sig gennem tiden.  

Surfing og sprog

Lær surfer sproget og de surf-specifikke udtryk og sætninger.   

Bevidsthed om havet

Lær hvordan bølger skabes ude i havet og lær om de forskellige typer strømninger, bølger, tidevand og vejrforhold - og hvordan de påvirker hinanden. Vi kommer også til at lære dig alt om de forskellige bølger,- beach-, point- & reef breaks og lokale tips omkring bølgerne i vores område.  

Surfing og sprog

Lær surfer sproget og de surf-specifikke udtryk og sætninger. 

Surf sikkerhed og etikette

Find ud af hvordan man opfører sig i vandet, hvor man skal sidde, og hvordan man forholder sig til andre surfere. 

Board kontrol

Lær at positioner dig på boardet, paddle, håndtering og at sidde på boardet for at undgå at komme til skade eller skade andre. 

Take-off

Lær at lave den perfekte pop-up og komme op hurtigt og sikkert - på det rette tidspunkt. 

Surfing i whitewater

Vi starter med at surfe på maven for at forstå hvornår de ‘hvide bølger’ har mest energi og fortsætter til at stå på boardet og surfe bølgen.

Individuel feedback

Instruktøren kommer til at give dig specifikke instruktioner omkring hvad du skal arbejde på, så du ved præcis hvordan du bedst udvikler dig og når målene med kurset. 

Boards

Til dette kursus, bruger vi ‘soft top’ surfboards eller longboards med masser af flydeegenskaber som gør det nemt for dig at padle og få stabile rides.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed