Nordiske eventyr og minder for livet

Vores surf camp i Hoddevik ligger for enden af en af Norges største fjorde, Nordfjord, omgivet af majestætiske fjelde og hvide sandstrande på Norges vestkyst. Den skjulte beliggenhed har skabt et tæt surf-fællesskab, hvor du hurtigt vil føle, at du hører til. Bliv i et med naturen, imens du tager din surfing til det næste niveau, omgivet af Norges dramatiske natur.

Surf niveau

Begynder til mellemniveau

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Så, hvad burde jeg forvente?

En dag i Hoddevik

Vores surf camp i Norge, Hoddevik danner rammerne for en fredelig morgen med campens afsides beliggenhed. Nyd en dejlig morgenmad og varm kaffe i vores rustikke køkken eller på vores udendørs terrasse med udsigt over havet. Senere går vi den korte tur fra vores surf camp til stranden for at starte dagens surf lektion. Det magiske landskab og det majestætiske Atlanterhav, gør surfing i Norge til en fantastisk oplevelse.

Om eftermiddagen er du fri til at gøre som du vil. Få det meste ud af din surfrejse i Norge, Hoddevik, og prøv de forskellige aktiviteter, som Hoddevik tilbyder. Tag ud og stand-up-paddle og udforsk kystlinjen, vær med på en omgang volleyball på den hvide sandstrand, prøv skate rampen i Ervik, eller deltag i en yogatime i laden.

Når du besøger Norge, Hoddevik er det også et must at vandre til en af fjeldtoppene rundt om dalen. Du vil blive belønnet med nogle spektakulære udsigter; den udsøgte strand og bølgende bakker, med farvefulde traditionelle Norske hytter.

Om aftenen samles vi rundt om bålet eller hygger indenfor. Nyd en kop varm chokolade med flødeskum på toppen og gode samtaler. Der findes ikke noget bedre end frisk fjeldluft og en god surf session, efterfulgt af en dejlig aften med andre mennesker på surf campen i Hoddevik, Norge.

Vær med på et brætspil, læs en bog, eller bare slap af. Gennem sommeren kan du med fordel nyde de endeløse lyse nætter med smukke aftengåture. Gennem de mørke måneder er det muligt at opleve stjernehimlen, der vil tryllebinde dig - endda nordlys, hvis du er heldig.

Alt I alt er vores surf camp i Norge, Hoddevik et magisk sted med god surf, spektakulære udsigter og chill vibes.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed