Surf camp i Hoddevik, Norge

Rejs til vores surf camp i Hoddevik blandt bjerge, fjorde og smuk natur. Norge er kendt for gode surfmuligheder og Hoddevik i det vestlige Norge, er en pilgrimsrejse som ingen eventyrlystne surfere kan være uden.

Surfferie i Norge

Norge er måske ikke det første du tænker på, når du tænker surfing, men landet kan tilbyde noget helt unikt med sin kystnære natur og stejle terræn. Når man nærmer sig Hoddevik, kører man over en bakke og ser ned på den ikoniske zigzag vej og den dybe dal, der næsten bringer noget religiøst frem i ens kommende surfeventyr. Mellem gamle Viking-sites, sandstrande og tårnhøje bjerge er Hoddevik således en af ​​de mest originale surfsport i verden, der tilbyder bølger med høje bjerge og traditionelle træhuse i baggrunden.gyndere og erfarne surfere. Nyd ferien, slap af med en BBQ efter surfingen og nyd den norske natur blandt hyggelige mennesker på denne unikke surf destination.

Bjerge, surf og nye venner

Efter at have rejst rundt i verden på jagt efter gode bølger, har vi både computeren og hovedet fuld af gode minder. Men vi fandt også at størstedelen er skabt sammen med gode venner, som vi har delt oplevelserne med. Det er det, vi mener, er den vigtigste ingrediens til en fed surfferie og på vores surf camp i Hoddevik, vil du altid føle dig velkommen og inkluderet.
Surfing i Hoddevik, Norge

Turen fra Norges større byer og ud til Hoddevik er blevet en pilgrimsrejse, som de fleste norske surfere tager flere gange om året - og med god grund. Her er en enorm sandstrand, der er perfekt for begyndere, men tilbyder også mere kraftfulde bølger for de erfarne surfere på de rigtige dage. Selvom sommeren ikke kan garantere større bølgeforhold, er Hoddevik et dejligt sted for longboarding, SUP, vandreture og førsteklasses oplevelser. Vælg det surfkursus der passer til dit niveau og udnytte den ekspertise og viden vores vidunderlige surfinstruktører vil give dig.

Fantastisk sted, fantastiske instruktører, fantastisk natur, fantastiske bølger, fantastisk liv! :-)

Tina

Indkvartering i Norge

Shangri-La er et udtryk, der definerer paradis på jorden. For os i Lapoint har Shangri-La mange ansigter og Hoddevik er absolut en af ​​dem. Vi åbnede vores surf camp i Hoddevik i 2008, og de fleste gæster kommer tilbage år efter år. En tur til Hoddevik er en unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i verden, med helt rå vandreture, surfing og en skøn atmosfære. Vælg mellem to camps; Udsigten, hvor du bor i et hyggeligt lille hus på bjergsiden med en sauna, en fredelig atmosfære og en fantastisk udsigt, eller Indsigten, der tilbyder en stor have, fantastisk atmosfære og kort gåtur til stranden.

Hoddevik - Villa Utsikten

Med den bedste udsigt i Hoddevik, giver Lapoint’s Villa Utsikten dig det bedste af både natur og indkvartering.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis

Hoddevik - Villa Innsikten

Villa Innsikten er et traditionelt norsk hus, der smelter sammen med sine omgivelser, og er perfekt beliggende i gåafstand til stranden.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis