Surf CampBali, Canggu

Lapoint Canggu, Bali

Få det bedste fra to verdener og bo i vores lille paradis, med Canggus væld af muligheder lige udenfor døren. På Lapoint Bali, har vi forskellige indkvarteringsmuligheder, som vil passe til dine behov på din helt egen adventure ferie.

Værelser

Rene og rumlige

Vælg imellem vores fællesværelser, twin- eller dobbeltværelser. Hos Lapoint Bali har alle værelser klimaanlæg og komfortable senge. De moderne faciliteter er kombineret med traditionel Balinesisk stil.

Faciliteter

Vores surf hus, dit hjem

Hjertet af vores camp er en traditionel Balinesisk have, med fællesområder, komfortable lounges, to svømmebassiner og en volleyballbane. Slap af på en solseng med en kokosnøddedrik eller vær med på vores aktiviteter – valget er dit.

15/5000 Andre surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed