Forretningsrejser og konferencer

Nyd surfer-livsstilen sammen med dine kollegaer i en forlænget weekend i solrige Portugal.

HVORFOR SURFE I PORTUGAL?

Sinde 2008, har vi hjulpet mange virksomheder med at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for deres ansatte i Portugal. Kom væk fra kontoret i en forlænget weekend, ned til Atlanterhavet, hvor der er varme og sol og afprøv den absolut bedste team building aktivitet – surfing. Portugal tilbyder alt fra dejligt vejr og udsøgt mad til en afslappende atmosfære og perfekte bølgeforhold.

KONTAKT OS

Kontakt vores venlige personale der vil hjælpe dig med at planlægge og organisere jeres næste firmarejse. Vi tilbyder turer til grupper fra 8 og op til 100 personer. Vi ved at ikke alle organisationer eller konferencer er de samme, så vi vil opfylde jeres ønsker og skabe en ultimativ oplevelse for jeres kollegaer.

PLANLÆG REJSEN

En weekendpakke (Torsdag – Søndag) inkluderer:

Lufthavnstransfer

3 overnatninger

3 morgenmåltider

3 dage med surfudstyr

2 surflektioner x 2 timer

Transport til surfspots

Organisering af aktiviteter

Pris på forespørgsel

  • Bo på vores surf camp i Ericeira: Quinta Lizandro. Her kan i bo i enten fællesværelser eller dobbeltværelser. Quinta Lizandro har havudsigt og er i gåafstand fra både stranden, surfingen og bymidten i Ericeira. Vores faciliteter inkluderer pool, volleyballbane, udendørs gym, skatebowl, bordtennis, indendørs- og udendørs lounge områder, solsenge, bar, WiFI mm.

 

Sammen med vores aktiviteter har byen et pulserende natteliv, udsøgte restauranter og er placeret i en smukt landskab, hvilket gør at jeres gruppe ikke vil kede jer. Vi arrangerer turer til en lokal vingård samt korte udflugter til kulturelle Lissabon, hvor men kan nyde både seightseeing og shopping.

 

Morgenmaden er serveret hver morgen og består af müsli, scrambled eggs, friskpresset appelsinjuice, friske frugter, masser af kaffe, te og yoghurt. Vi arrangerer frokost og aftensmad efter forespørgsler – enten hjemmelavet mad på campen eller en lokal restaurant i byen.

Kender du reglerne for at firmarejser bliver anset for at kunne trækkes fra i SKAT? Vi anbefaler at du kontakter din lokale skattemyndighed, for at forstå reglerne og reguleringerne der er i dit land, så kan vi skræddersy et program for jer, som er i overensstemmelse med dette.

Vi arrangerer ikke flyrejsen. Dette er nemmere og billegere for den enkelte at gøre på egen hånd over hjemmesider som www.momondo.dk. Er man en gruppe som alle ønsker at rejse fra samme lufthavn på samme tidspunks kan det nogen gange betale sig at kontakte flyselskabet direkte og bede om en gruppepris. Kontakt os, så hjælper vi dig med at undersøge mulighederne her.

 

Fra Lissabon lufthavn, hvor vores personale vil stå klar og modtage jer, er der kun ca. 30 minutter til vores camp i Ericeira.

Campen har en høj standard og surf instruktørene var helt superb med god individuel opfølging!

Christopher @ Deloitte, Norge

eksempel på program

Dag 1

 

17:00 Velkommen til Lissabon Lufthavn

18:30: Ankomst til campen

19:00 Velkomstdrinks

20:00 Aftensmad i byen

21:00 Nyd solnedgangen og havudsigten

 

Dag 2

 

08:30 Morgenmadsbuffet

10:00 Surflektion #1

12:30 Frokost på en lokal restaurant

15:00 Yoga på campen

20:00 Afslappende aften med mad

22:00 Personalet viser vej til byens bedste drinks

Dag 3

 

08:30 Morgenmadsbuffet

10:30 Surflektion #2

12:30 Frokost ved stranden

14:30 Udflugt til vingård eller Lissabon

20:00 BBQ i solnedgangen

23:00 Fest og Live musik nede i byen

Dag 4

 

08:30 Morgenmadsbuffet

09:30 Afslapning før hjemrejse

11:00 Check-out og transport til lufthavnen

13:00 Hjemrejse fra Lissabon

 

kontakt

Udforsk mere sammen med din gruppe og lad os om resten. Vi vil sørge for, at du får den bedste oplevelse i dit liv!

For alle henvendelser, kontakt venligst: [email protected]

  •