FIRMAREJSER

Nyd surfer-livsstilen sammen med dine kollegaer i en forlænget weekend i solrige Portugal.

HVORFOR SURFE I PORTUGAL?

Sinde 2008, har vi hjulpet mange virksomheder med at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for deres ansatte i Portugal. Kom væk fra kontoret i en forlænget weekend, ned til Atlanterhavet, hvor der er varme og sol og afprøv den absolut bedste team building aktivitet – surfing. Portugal tilbyder alt fra dejligt vejr and udsøgt mad til en afslappende atmosfære og perfekte bølgeforhold.

KONTAKT OS

Kontakt vores venlige personale der vil hjælpe dig med at planlægge og organisere jeres næste firmarejse. Vi tilbyder turer til grupper fra 8 og op til 100 personer. Vi ved at ikke alle organisationer eller konferencer er de samme, så vi vil opfylde jeres ønsker og skabe en ultimativ oplevelse for jeres kollegaer. Se kontaktoplysninger nederst på siden.


PLANLÆG REJSEN

Vi byder firmaer velkommen til at surfe med os fra marts – maj og fra september – november. Over disse måneder er vejret skønt og bølgerne helt fantastiske. Det er også passende i forhold til at vi har mere kapacitet her til at indkvartere større grupper.

  • Bo på en af vores to behagelige surf camps i Ericeira: Camp Lizandro eller Camp Moinho. Her kan i bo i enten fællesværelser, private bungalows eller dobbeltværelser. Begge camps har havudsigt og er i gåafstand fra både stranden, surfingen og bymidten i Ericeira. Vores faciliteter inkluderer pool, volleyballbane, bordtennis, indendørs- og udendørs lounge områder, solsenge, bar, WiFI mm.

 

 

En weekendpakke (Torsdag – Søndag) inkluderer:

 

Lufthavnstransfer

3 overnatninger

3 morgenmåltider

3 dage med surfudstyr

2 surflektioner x 2 timer

Transport til surfspots

1 yogaklasse

Organisering af aktiviteter

Pris på forespørgsel

Området omkring Ericeira er det eneste World Surf Reserves i Europa, og er perfekt for grupper som ønsker at opleve et sydeuropæisk surf-mekka der byder på perfekte forhold for alle niveauer af surfere.

 

Sammen med vores aktiviteter har byen et pulserende natteliv, udsøgte restauranter og er placeret i en smukt landskab, hvilket gør at jeres gruppe ikke vil kede jer. Vi arrangerer turer til en lokal vingård samt korte udflugter til kulturelle Lissabon, hvor men kan nyde både seightseeing og shopping.

 

Morgenmaden er serveret hver morgen og består af müsli, scrambled eggs, friskpresset appelsinjuice, friske frugter, masser af kaffe, te og yoghurt. Vi arrangerer frokost og aftensmad efter forespørgsler – enten hjemmelavet mad på campen eller en lokal restaurant i byen.

Kender du reglerne for at firmarejser bliver anset for at kunne trækkes fra i SKAT? Vi anbefaler at du kontakter din lokale skattemyndighed, for at forstå reglerne og reguleringerne der er i dit land, så kan vi skræddersy et program for jer, som er i overensstemmelse med dette.

Vi arrangerer ikke flyrejsen. Dette er nemmere og billegere for den enkelte at gøre på egen hånd over hjemmesider som www.momondo.dk. Er man en gruppe som alle ønsker at rejse fra samme lufthavn på samme tidspunks kan det nogen gange betale sig at kontakte flyselskabet direkte og bede om en gruppepris. Kontakt os, så hjælper vi dig med at undersøge mulighederne her.

 

Fra Lissabon lufthavn, hvor vores personale vil stå klar og modtage jer, er der kun ca. 30 minutter til vores camp i Ericeira.

Vi nød virkelig turen, det er kun glædens smil der kommer herfra os af. Topscore fra mig.

Joakim Swartling, EIE

eksempel på program

Dag 1

 

17:00 Velkommen til Lissabon Lufthavn

18:30: Ankomst til campen

19:00 Velkomstdrinks

20:00 Aftensmad i byen

21:00 Nyd solnedgangen og havudsigten

 

Dag 2

 

08:30 Morgenmadsbuffet

10:00 Surflektion #1

12:30 Frokost på en lokal restaurant

15:00 Yoga på campen

20:00 Afslappende aften med mad

22:00 Personalet viser vej til byens bedste drinks

Dag 3

 

08:30 Morgenmadsbuffet

10:30 Surflektion #2

12:30 Frokost ved stranden

14:30 Udflugt til vingård eller Lissabon

20:00 BBQ i solnedgangen

23:00 Fest og Live musik nede i byen

Dag 4

 

08:30 Morgenmadsbuffet

09:30 Afslapning før hjemrejse

11:00 Check-out og transport til lufthavnen

13:00 Hjemrejse fra Lissabon

 

KontaKt

Se kontaktoplysninger nederst på siden.