Level 3 - Independent Surf Kursus

- Forbedre din spot analyse- og færdigheder i at læse bølger. - Udvikle din surfing teknik og selvtillid med video coaching. - Boost din sikkerhed i vandet; bliv komfortable med at surfe selvstændigt.

Hvem er dette kursus egnet til?

  • Dette niveau er lavet til dem af jer, der har bestået vores Level 2 kursus og allerede kan surfe mellemhøje grønne bølger samt mestrer at surfe både til højre og venstre. Du er måske endnu ikke helt tryg ved at surfe bølger, som er større end hovedhøjde, men du kan surfe nemme reef-, point- og beach breaks. Her får du al den viden du har brug for til at kunne surfe de fleste surf spots på egen hånd. Der vil være fokus på hvordan du padler gennem store bølger og ud til line-up’en, surf etikette og hvordan du finder de surf spots, som passer bedst til dit niveau så du kan udvikle dine surfing kompetencer.

Hvad vil jeg lære?

 • Vi vil gennemgå alt hvad du behøver at vide for at fange større bølger og lave grundlæggende manøvrer. Du bør være i stand til at surfe både til højre og venstre på en bølge, hvilket betyder at det er tid til at lære dig forskellige manøvrer. Du vil lære de forskellige teknikker og instruktørerne vil give dig personlig feedback på de ting du har brug for at arbejde på.
Inkluderet

Hvilken slags bølger vil jeg komme til at surfe?

 • På dette kursus vil du lære at surfe bølger af hovedhøj størrelse og vi vil altid være på udkig efter de bedste bølger, hvor vi kan få det allermest sjovt. Din instruktør vil tage dig til forskellige steder i området; både reef-, point- og beach breaks.

Teori inkluderet

   • Line-up’en
   • På dette kursus vil du blive mere sikker i lineup’en. Der er mange faktorer at holde styr på i en line-up for at kunne fange en bølge. Vi vil undervise i hvordan du positionerer dig bedst i line-up’en og hvordan du fanger flest bølger når der er andre surfere omkring dig.

    Surf sikkerhed, surf etikette og de uskrevne surfregler
   • På nuværende tidspunkt ved du hvor vigtigt det er at observere havet før du padler ud samt at kende de skrevne og uskrevne regler indenfor surfing. Det er samtidig afgørende at du lærer hvor man skal hoppe i vandet ved et surf spot så man ikke slår sig på klipper, sten eller på bunden.  Den udadgående strøm er også nødvendig at lære, hvordan man laver korrekt timede duck-dives, hvor man skal padle hen ift. line-up’en m.m. Det handler om at øge sin egen og andres sikkerhed i vandet, have det sjovt og fange flest mulige bølger.

    Viden om havet
   • Du er allerede klar over at de forskellige faktorer i havet er vigtige at forstå, hvor og hvordan strømmen fungerer, samt tidevandet, bølger, vejret m.m. Vi vil opdatere dig på dette og give dig undervisning i hvordan man læser vejrudsigter på de surf spots som vi surfer i løbet af ugen. Vi vil lære dig hvordan og hvornår de forskellige spots fungerer, både der hvor vi surfer, men du kan også få hjælp af vores erfarne instruktører til at lære og analysere dit surfspot derhjemme.

    Spot vejledning
   • Du ved allerede nu at man heller ikke bare hopper i vandet og surfer. Du er nødt til at gøre dig nogle overvejelser, have styr på bølge- og vejrudsigten og sammenligne flere surfspots for at vurdere det optimale surfspot for dagen. Vejrudsigter er nødvendige, men det er ikke altid at deres prognoser passer 100 %. Derfor er det vigtigt at du også lærer at observere et surfspot og kan aflæse faktorer, såsom strøm, hvor mange surfere der er i vandet, hvordan de surfer og om de overhovedet fanger bølger. Alt dette er vigtige elementer som vi vil gennemgå med dig på dette kursus.

    Individuel coaching
   • Coachen vil oftest være i vandet for at hjælpe og guide dig til at træffe de rigtige valg. Coachen vil sørge for at alle jer i gruppen får den viden i behøver for at udvikle jer bedst muligt. Hun / han vil samtidig gøre alt for at du som gæst lærer og forstår alle de ting vi gennemgår på dette kursus.

    Surf udstyr
   • Der er mange typer af boards til forskellige typer af bølger og forskellige niveauer af surfing. Du vil lære hvilken type og størrelse surfboard du har brug for i forskellige vejrforhold – skal der være mere volume i dit board, skal det have mere rocker, eller noget tredje. Vi har en række forskellige boards på campen som du kan teste, på den måde kan vi også finde det board der er perfekt til dig.

    Bliv fortrolig med hovedhøje bølge
   • Målet for dette kursus er at gøre dig til en endnu bedre surfer, lære dig at mestre hovedhøje bølger og surfe forskellige typer af surf spots; reef-, point- og beach breaks. Vi vil også hjælpe dig med de grundlæggende teknikker til bottom turns, trimming, duck-dives og hvad du ellers har brug for at få genopfrisket.

    Surfudtryk
   • Læring om det internationale surf sprog:  face, down the line, speed, bottom turn, trimming, pocket / power source, lefts / rights, crowd, cutbacks etc.

    Board kontrol i line-up’en
   • Vi vil finjustere din padleteknik, hvordan du bevæger dig i en line-up, hvordan du positionerer dig samt lære dig at dreje rundt når et sæt bølger pludselig kommer. Alt dette er nøglen til at kunne fange bølger i en lineup, hvor der muligvis befinder sig et større antal surfere i vandet som alle kæmper om bølgerne.

    Duck-dive
    Denne teknik skal sidde perfekt så du ikke mister en masse energi på ekstra padling. Du får tips til hvordan du perfektionerer dine duck-dives.

    Take-off-teknik
   • Hvis ikke dit take-off sidder 100% korrekt mister du muligvis de bedste bølger. Dette kan være pga. ukorrekt padleteknik, du lagde din vægt forkert på boardet eller noget helt tredje. Det samme gælder for timing; her skal du sidde det perfekte sted ift. bølgen og poppe op i det helt rigtige øjeblik for at fange bølgen. Hvis du ligger for dybt kan bølgen brække hen over dig, og hvis du eksempelvis ikke er en erfaren surfer, vil du måske ikke være i stand til at padle ud igen til line-up’en. Eller også er du for langt ude i vandet og derfor ender med ikke at fange bølgen. Alle disse aspekter vil vi arbejde med på dette kursus.

    Video analyse
   • Vi vil filme mindst én session så du får visuel feedback. Kameraet lyver aldrig og det er et af ​​de bedste værktøjer til at blive en bedre surfer.

VANLIGA FRÅGOR

Vad är skillnaden mellan level 2 och level 3?

Level 2 är en introduktion till lineupen och till att fånga gröna vågor. Målet är att lära sig surfa både höger och vänster. I Level 3 fokuseras mer på tekniker och manövrar i de gröna vågorna. I Level 3 lär du dig också att bemästra förhållanden i lite högre än huvudhöga vågor.

Destinationer

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.