Surfing i Ericeira, Portugal

Tag med til vores surf camp i Ericeira, Portugal, hvor du er i gåafstand til bølger og kan nyde en fantastisk vibe hele sæsonen. Denne traditionelle fiskerlandsby er den perfekte kulisse for en komplet surfferie i Sydeuropa.

Surfferie i Ericeira

Ericeira er en traditionel Portugisisk kystperle, kun 40 minutter nord for Lissabon og er bredt anerkendt som det bedste område i Europa for surfing, med bølger for surfere på alle niveauer. Denne Atlanterhavsperle har en afslappet surf vibe, med smalle gader, lokale restauranter og et livligt natteliv. Her er noget for enhver smag, uanset om du ønsker at besøge den lokale vingård og/eller tage på shopping/bytur i Lissabon. En rejse til Ericeira byder på masser af surf, sjov og nye oplevelser, desværre går tiden bare ofte lidt for hurtigt.

Surf, strande og latter

På vores surf camp i Ericeira, vil du altid føle dig velkommen. Personalet der arbejder her, har rejst rundt i verden, men valgt netop denne surfhovedstad som deres hjem, og de er der for at vise dig hvorfor. Vores surf camps er bygget op omkring den sociale vibe, hvilket betyder at du både spiser, hænger ud og surfer sammen med de andre på campen, hvilket yderligere betyder nye venskaber som meget muligt kan gå hen og vare hele livet. Vi ønsker at give dig den bedste surfoplevelse overhovedet og det ender ofte med at vores gæster bliver bidt af kulturen, ligesom vi engang blev. Ved hjælp af erfarne og professionelle surfinstruktører, et åbent og socialt personale på campen og en masse sociale aktiviteter, ønsker vi at du både får unikke oplevelser og altid har nogen at dele dem med.


Surfing i Ericeira, Portugal

I Ericeira tilbyder vi alt fra begynderkurser for dem, der ønsker at lære at surfe, at coachingpakker til dem, der ønsker at få feedback på de tekniske aspekter af ens surfing. Vi ønsker altid at give dig en sikker, stabil og professionel oplevelse i vandet og vores surfinstruktører har flere års erfaring i at undervise og hjælpe alle slags surfere. Uanset på hvilke niveau du er, du kan være sikker på, at surfing i Portugal vil være både være lærerigt og sjovt.

Ericeira på film

House Tour of Quinta Lizandro

Yoga & Surf Retreat and Open Schedule Yoga

Surfing & Goodtimes på Lapoint Portugal med Danny Saucedo, Sven Thorgren, Jesper Tjäder & vänner

Team Week edit

How to live the surfergirl dream in our surf camp in Ericeira

Alt var fantastisk, den bedste uge i mit liv!

Elvira

Indkvartering i Ericeira

Quinta Lizandro

Vores nye hjem i Ericeira - et socialt opholdssted der er bygget for at folk skal møde nye venner og skabe fantastiske minder.

Sæson: februar - januar
Passer: Level 1, 2, 3, Surf Coaching, Yoga & Surf
Alder: Fra 18 år

Lyder godt