Yoga & Surf - Portugal

Yoga & Surf retreat er for dem der føler sig inspireret til at opleve et ydre og indre eventyr. Giv dig selv muligheden for at blive genopladet og udforske yogaens magi!

EN TYPISK DAG

Med den essentielt perfekte kombination af yoga og surf, byder vi dig velkommen til et omhyggeligt tilrettelagt yoga program parret med fremragende surf lektioner, alt i et særligt behageligt miljø på Quinta Lizandro i Ericeira, Portugal.

Vi starter dagen med meditation og en yoga session før en sund morgenbuffet. Surfundervisningen holdes under de mest optimale forhold på dagen, med dine sikkerheds- og læringsbetingelser som prioritet. Instruktørerne vil starte med en introduktion og opvarmning, inden vi hopper i vandet. For at afslutte hver lektion samles vi på stranden for tilbagemeldinger og et sammendrag af lektionen. Om eftermiddagen inviteres du med til andre aktiviteter med gruppen, såsom vinsmagning på en nærliggende vingård, bæredygtighedsindsatser som en strandoprydning med teamet, eller deltager i sightseeingtur til Lissabon. Der er naturligvis andre muligheder tættere på hjemmet som mere yoga, endnu en surf session, nyde solen på campen, slappe af på stranden eller udforske Ericeira by.

Surf kursus levels

Med en platform af fysisk og psykisk orienteret yogatræning, kombineret med førsteklasses surf lektioner; er vi glade for at præsentere denne super oplevelse for dit fysiske, mentale og spirituelle velbefindende.

Ved at tilbyde to levels af surfundervisning, sørger vi for, at alle kan nyde havet til fulde. Level 1 Lær at Surfe er til dig, der er ny i surfing og vil surfe for første gang. Level 2 Green Wave Surf Kursus er for dem, der har surfet før og ved, hvordan man surfer hvide vandbølger. På dette kursus vil du lære at surfe små grønne bølger. Instruktøren vil give dig tips og tilbagemelding, både i teori og fra vandet, for at understøtte din læringsproces. Alle kurser køres i små grupper af professionelle og erfarne instruktører. Forholdende vil blive evalueret dagligt af surfskole personalet, og tid og sted for hver lektion vil blive sat til det mest optimale for, at sikre den mest behagelige surfoplevelse.


HVEM ER DENNE PAKKE FOR?

Lapoint’s Yoga & Surf retreat, er for dem der føler sig inspireret til at opleve et ydre og indre eventyr.

Pakken er designet til at støtte en holistisk og dybere forbindelse med sindet, kroppen og sjælen. Erfarne retreat leder Anna Klerer og hendes hold udforsker bevægelse, meditation og healing.

INKLUDERET

7 nætters logi

7 morgenmåltider

8 timer yoga

5 surf lektioner

Surfteori kursus

TAK! JEG HAVDE DEN BEDSTE FERIE NOGENSINDE!

Susanna

DIVERSE OPLYSNINGER

ANKOMST

Ankomst & afgangsdage er søndage.

Pak ud, slå dig ned og slap af. Du er inviteres til en snak og en komplimenterende velkomst smoothie du kan nyde, mens du lærer de andre at kende.

 

TRANSFER

Vi tilbyder lufthanvs transfer for 50€ per person/retur søndag ud fra et fast skema.

Der er andre måder at komme til Ericeira, bl.a. med lokal bus fra Lissabon til mindre end 10€, eller en taxi fra lufthavnen til omkring 75€ /per retning.

Vi sender dig info om pick-up og transfer muligheder når din booking er registreret.

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

MÅLTIDER

En lækker morgenbuffet serveres hver morgen fra 08.00-10.00

 

Frokost muligheder findes i vores a la carte restaurant.

 

Vi organisere hver aften middage hvor alle er velkommen, enten på campen eller en lokal restaurant i byen.

HVOR MANGE GÆSTER ER DER I HVER GRUPPE?

Retreat’et har et maksimum på 16 gæster, for at skabe den helt optimale oplevelse.

 

HVOR MANGE SURFERE ER I VANDET PÅ SAMME TID?

Der er op til seks surfere per instruktør på en gruppe lektion. Alle instruktører er ud trænede og uddannet i redning til havs, hjerte-lunge-massage & førstehjælp, for at sikre maksimal sikkerhed altid.

 

KAN JEG TILKØBE EKSTRA SURF LEKTIONER HVIS JEG VIL SURFE MERE?

Selvfølgelig kan du det! Både gruppe lektioner og privat lektioner.

Skema:

7:00 – Meditation

7:15 – Yoga

8:30 – Morgenmad

10:00 – Surf

 

Eftermiddag varierer mellem fritid, workshop, yoga, aktiviteter, udflugter mm.

Tilvalg af yoga lektioner

Hver uge tilbyder vi et varieret skema med valgfrie yoga lektioner som du kan nyde. Det er ledigt for alle gæster der bor på Quinta Lizandro.

 

Vinsmagning på vingården

Gruppetur til en smuk vingård i nærheden. Inkluderet er transport, guidet tur, vinsmagning og snacks.

 

Transport til Lissabon

Gå rundt og nyd hovedstaden via sightseeing, shopping og udforsk de endeløse muligheder for restauranter og barer.

 

Tidsplaner, priser og tilmeldinger

For at se tidsplanerne, tilmeldinger og yderligere information om alle tilvalg af oplevelser, se venligst i receptionen eller kontakt vores venlige reservationspersonale.

INDLOGERING I ERICEIRA

Bo på Quinta Lazandro, med rigelig plads til at være både aktiv, slappe af og være social i større og mindre grupper.

Quinta Lizandro Yoga & Surf Retreat

Vis

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.