Surfcamp og surfrejser med Lapoint

Vores camps rundt om i verden er lig med gode tider, en afslappet atmosfære og stemning, udadvendte mennesker samt fantastisk surf og flotte omgivelser.

Hvad er en surf camp?

For os er en surf camp stedet hvor du ikke kun overnatter godt, men hvor du også nyder den vibe og stemning, som får dig til at føle dig afslappet og “hjemme”. Her møder du ligesindede mennesker, som elsker surf kulturen og gerne vil dele den med dig. Vores surf camp ophold kommer som en pakke, hvor overnatning, måltider, surf kursus, camp aktiviteter og brug af campens faciliteter alle er inkluderet. Vores huse og villaer er alle af høj standard uanset hvilken af vores destinationer du beslutter dig at rejse til. Vores fantastiske personale på alle camps lever og ånder for surfing og vil sørge for at du har alt hvad du behøver på din ferie. Selvom vores surf camp ophold kommer som en pakke, er du til enhver tid fri til at gøre præcis hvad du har lyst til. Vores camps har et sæt almindelige ordensregler, og så længe de blot overholdes så kan du selvfølgelig bruge din tid præcis som du har lyst til, og du skal derfor ikke føle dig forpligtet til at følge alle programmerne eller tidsplanerne inkluderet i pakken.

vores camps

Uanset om du kan lide koldt eller varmt saltvand, ørken eller tropisk klima, storbyliv eller en fjerntliggende ø – så vi har det hele. Vores Camps på Bali, Sri Lanka, Norge, Portugal, Marokko og Costa Rica bærer alle præg af den lokale kultur, hvilket betyder, at selv om alle camp-faciliteter er af høj standard, har de også deres eget unikke lokale særpræg. Alle vores camps har forskellige typer værelser, indretning, omgivelser og aktivitetsmuligheder – du skal blot vælge den du synes passer bedst til dig!

Hvad kan jeg forvente?

Lapoint lover dig en lækker stemning og hyggelig atmosfære, masser af surf samt et møde med nye mennesker og spændende kultur. Dét er det vi kan garantere – resten er helt op til dig hvordan du ønsker at bruge din tid og ferie. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet mens andre benytter ferien til at slappe af eller afprøve spændende aktiviteter, enten på campen eller i området. Udover surfing er der masser af andre muligheder du kan bruge din tid og energi på på vores forskellige camps. Det er derfor vi trygt kan love dig at du får en fantastisk tid under dit ophold her hos os.

Fantastisk sted, fantastiske instruktører, fantastisk natur, fantastiske bølger, fantastisk liv! :-)

Tina Borge Kvalsvik

Destinationer

Bali - Indonesien

Sri Lanka

Costa Rica

Portugal