BæredygtighedStranden er vores hjem. Vi forlader det bedre, end vi fandt det.

COVER YOGA ERICEIRA

Bæredygtighed

Da vi har bestemt os for at minimere vores negative aftryk på havet, naturen og planeten er vi nu en klima-neutral virksomhed.

“We believe it's our responsibility to always work towards becoming more sustainable, to minimize our negative footprint and maximize our positive handprint with our own actions and by influencing others.”

Vores ambition

Vi har taget imod invitationen fra United Nations Climate Change organisationen og givet et løfte om Climate Neutral Now Pledge. Løftet repræsenterer en bevægelse af virksomheder og regeringer der går i spidsen for at reducere klimaaftrykket og accelerere den globale rejse til en klima-neutral fremtid. Ved at gøre dette har vi forpligtet os til: 

- Måle og rapportere vores fodspor.

- Reducerer vores drivhusgasser så meget som muligt.

- Kompanserer for resterende fodspor gennem FN Certified Emission Reductions program. 

Vi er begejstrede over at samarbejde med United Nations Climate Change secretariat og glæder os til at have en åben og målrettet dialog omkring optimeringen af vores grønne tiltag og resultater.

Vores mennesker

Siden dag et, har vi aktivet haft et samarbejde med Simon Knudsen fra Nordic Ocean Watch omkring udviklingen af en Corporate Social Responsibility strategi. Som resultat, har vi målt vores CO2 fodspor detaljeret fra 2017 og kompenseret for dette fodspor ved med vores partner CHOOOSE. Gennem samarbejdet, har vi støttet projekter som Kariba Redd forrest protection i Zimbabwe og Bac Lieu wind farm projektet i Vietnam. Vi kompensere for:

- Alle flyrejser for medarbejder  

- Varme og el forbrug på alle destinationer

- Alle udslip fra transporten omkring lufthavn-, aktiviteter- og surf undervisning transport.

For at minimere vores medarbejders kørsel til og fra job og de fodspor der følger med dette, kan alle der arbejder i administrationen arbejde hjemmefra hver dag hele året. Denne politik sparer os også flere tons CO2 udslip som hænger sammen med at bygge et kontor til mere end 30 mennesker. 

I dag glæder vi os til at blive en klima-positiv organisation med FN Climate Change initiativet ‘Climate Neutral Now’, der supporter vores grønne omstilling. Udtrykt af virksomhedens grundlæggere: 

Vores legeplads

Som passioneret ven af havet, forstår vi alvoren i plastik forurenings krisen og derfor er det med hele vores hjerte vi promoverer samtaler om havets vigtighed. Ved at gøre dette, har vores gæster og medarbejder samlet mere end 30 tons plastik mellem 2017-2019 i vores ugentlige beach clean-ups, som vi afholder på alle destinationer.

Vores lokationer

Vi er dedikeret til at yde god service til vores gæster og støtte de lokale samfund vi opererer i. Vi ansætter så mange lokale som muligt på vores destinationer og underviser gæster og lokalsamfund i bevarelse af havet. Vi har også høje forventninger for de miljømæssige aspekter på de produkter og tjenester vi køber hos vores leverandører.

Et par eksempler på vores on-site indsats er Meat Free Mondays, vedvarende reducering af vand- og energiforbrug og så vidt muligt bruger vi lokale og økologiske produkter. Vi gør alt vi kan for at genbruge vores affald, vi sælger genbrugelige poser til shopping, vandflasker og miljøvenlig zinc og solcreme. Vi har også solceller, og i Portugal bruger vi vores egen strøm til at varme vand og huset. 

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed