Breakdancer in Lisbon

Guides

10 ting at lave I Lissabon om sommeren

Det har været et langt år for os alle, så hvorfor ikke tage en velfortjent sommerferie i Europa?

Ryst alle de dårlige Covid vibes af dig og tag til Lissabon, Portugal! Lissabon er en af Europas mest eftertragtet destinationer, og det er der gode grunde til. Med sin udførlige arkitektur og krystalblå strande er det virkelig det perfekte sted for både byens opdagelsesrejsende og dem der elsker natureventyrere.

Kender du ikke meget til Lissabon og spekulerer på, hvad du skal lave der? Fortsæt med at læse for spændende inspiration, der helt bestemt vil give dig lysten til at pakke kufferten hurtigst muligt!

De fedeste aktiviteter i Lissabon

#2 Udforske Praça do Comércio

Udover det glitrende vand og gnarly bølger, er Lissabon i løbet at sommeren magisk og fyldt med sjove attraktioner at se. Tæt på vandkanten, the Praça do Comércio, for eksempel, er et af Lissabons stjerne attraktioner, som du helt sikkert burde besøge. Det er en plads fra det 18. Århundrede med gammel, smuk arkitektur og statuer, omringet af hyggelige butikker og restauranter. 

#3 — Rossio Pladsen (Pedro IV Pladsen)

Du burde også tjekke Lissabons kendte Plaza, Rossio Pladsen ud. Hvad der engang var samlestedet for offentlige henrettelser i det 16. Århundrede, er nu et fænomenalt mødested for lokale og turister.

#4 — Belem Tårnet (Torre de Belem)

Belem Tårnet er et syn man ikke må misse lokaliseret på Tagus floden. Dette smukke tårn blev bygget i 1515 og blev oprindeligt benyttet som et forsvar for Lissabon imod indvaderende styrker fra havet.

#5 — Panteao Nacional 

Panteao Nacional er en barok kirke fra det 16. århundrede , der efterfølgende blev til Lissabons nationale panteon. Denne smukke kirke er en del af Lissabons ikoniske skyline og man kan opleve et fantastisk udsyn over byen, hvis man når toppen af Domen.

#6 — Jeronimos Kloster

En anden skøn ting at besøge i Lissabon er Jeronimos Kloster. Det er bygget i 1504 og lokaliseret i den vestlige del af byen og har enestående arkitektur og en fascinerende historie. Tilbage i oplysningstiden symboliserede denne bygning Portugals magt og rigdom. Nutildags fungere klosteret som en af Lissabons hovedattraktioner, som man som turist ikke kan misse.

#7 — Tag en tur på Sporvogn 28

En anden ting at lave i Lissabon er at tage en tur med den kendte Sporvogn 28. Som mange ved, er sporvogne ikoniske i Lissabon og Sporvogn 28 er en at byens mest populære attraktioner. Hvis du vil udforske gamle områder at Lissabon, uden at gå så meget, så bør du helt sikkert ikke misse muligheden for at tage en tur med sporvognen.

#8 — Tag på en dagstur til Sintra

Hvis du er fan af unik og sprudlende arkitektur, så bliver du nød til at besøge Sintra. Sintra er ikke direkte i Lissabon, men du kan hurtigt komme frem via bus eller bil. Ligesom Pena Palasset og Monserrate Palasset er de elegante palasser i Sintra kendt for deres farverige charme og er opsigtsvækkende fra bakketoppene. Udsigten i Sintra er helt bestemt unik!

#10 — Brug mere tid på at udforske Cascais

Hvis du er ved at planlægge en tur til Lissabon, så burde du også, at overveje et besøg til den smukke nabo by, Cascais. Cascais er omkring 30 minutter væk fra Lissabons centrum og man kan komme dertil via tog for blot 3€ for en billet. Med de store bygninger, overdådige villaer, fantastiske klipper og strande om hvert et hjørne er Cascais det perfekte sted for en dagstur.

Lissabon er i sommerperioden det perfekte sted at rejse til på ferie. Med den blå himmel, varme vejr og spændende attraktioner, vil du aldrig løbe tør for ting at lave i Lissabon, Portugal.

Vil du vide mere? Check vores to surf camps ud i Portugal:

Seneste blogindlæg