Level 2 surfing green waves Sri Lanka

Guides

De bedste steder at lære at surfe

Vi er her for at hjælpe dig opnå dine mål og drømme. Her er de bedste lande at lære at surfe i i 2024.

Er det tid til at booke din første surf-rejse, men du ved ikke hvor i verden du skal tage til? Så hjælper vi dig. Først og fremmest: tillykke, du er i gang med at danne rammerne for de bedste oplevelser! For det andet: der er utroligt mange forskellige lokationer at vælge mellem, og det kan uden tvivl gøre beslutningsprocessen sværere. Derfor har vi lavet en liste over de bedste steder at lære at surfe.

  • Portugal

  • Fuerteventura

  • Costa Rica

  • Sri Lanka

  • Bali, Indonesien 

  • El Salvador

Portugal: Europas surf kapital

Vores yndlingssteder at surfe i Portugal er: Ericeira, Alentejo og Peniche.

Smukke Portugal, hjemmet for nogle af de bedste surf spots i hele Europa. Med gode bølger der passer til alle niveauer, er Portugal blevet Europas mest besøgte surf destination!

Hvorfor vælge Portugal hvis du skal lære at surfe?

Portugal er et af de lande med mest overkommelige priser i vestEuropa, og som tilbyder budgetvenlige fly. Det er et godt valg til en surf rejse, lige meget om du vil rejse alene eller med en gruppe venner. En halv time fra kysten fra Lissabon finder du vores camp i Ericeira. Kendt for at være et internationalt surf mekka. I dette område finder du de bedste strande at lære at surfe i Portugal. 

Denne Portugisiske fiskerlandsby transformeret sig hurtigt til et surf mekka, på grund af den kraftfulde og pålidelig surf. Selvom flere og flere surfere fra hele verden besøger Ericeira, har det ikke ødelagt den autentiske portugisiske stemning. Ericeira er så portugisisk, som det kan blive. Det handler om at vandre rundt i byen, tag en kop kaffe og noget lækkert lokalt morgenmad efter en omgang morgen surf.

Byen har en perfekt kombination af trendy cafeer, surf butikker, traditionelle fiskerestauranter og hyggelige barer. Det giver dig en afslappende dag og en levende nat, der starter efter midnat.

Portugals kyster har altid været berømt for sin bølge diversitet, og for at være en af ​​verdens bedste surf destinationer. Bølge efter bølge beklæder denne strålende kystlinje, lige meget hvordan forholdene er, er der helt sikkert stadig en offshore bølge et sted tæt på. I Ericeira er du omgivet af majestætisk natur og 8 kilometers uberørt kystline.

Du vil finde beach breaks, point breaks og reef breaks, så der er en masse forskellige muligheder til både forskellige slags surf og surf niveauer. Surferne der kommer her, kan ikke stoppe deres begejstring for stedet.

Efter en køretur til det sydlige Portugal vil du ramme det smukke område Alentejo. Her vil du finde uendelige strande og fantastisk bølger der er perfekte at lege rundt i og lære det mest basic surfing. Vi har en surfcamp i Alentejo, som ligger lidt ude på landet med en ægte surfvibe.

Fuerteventura: Ørkenen møder azurblå bølger

Eftersom Fuerteventura er tættere på Afrika end fastlandet I Spanien, vil øen give dig en unik kombination af Europæisk og Afrikansk indflydelse. Landet giver dig æteriske landskaber, helårs solskinsvejr og utrolige bølger. Du vil få en helt igennem uforglemmelig surf rejse i Fuerteventura i 2024.

Hvorfor vælge Fuerteventura til dit første surfeventyr?

I Fuerteventura, er at lære at surfe en afslappende oplevelse på øde strande med mange bløde bølger, som er helt perfekt til læring. Vandet forbliver varmt med en gennemsnitstemperatur mellem 22 ° C og 23 ° C. Det er en fremragende destination for nybegyndere surfere takket være de begynder venlige beach breaks, der er tilgængelige året rundt. 

Fuerteventura bliver ofte refereret til som Europas svar på Hawaii. Så snart du ankommer, vil du føle the hang loose sommer stemning. Øen har vulkaner, mere end 300 dage med solskinsvejr om året, regulær vind og et hav med konstante bølger. De lokale kalder det ”La isla tranguila”, som refererer til den afslappet atmosfære og en hippie surf kultur.  

Oplev disse gode vibes på vores camp i Fuerteventura. Start dagen med en morgen session på de sandede strande. Kom tilbage til vores camp, spis noget lækkert mad, og hop i poolen for en forfriskende svømmetur til at køle af med. Det er en sand flugt fra den turistet stemning, hvor du stadig er tæt på alle de bedste surfspots på øen. Du vil blive mere forbundet med naturen og havet, samt stadig opleve den autentiske spanske kultur på caféer, restauranter og barer i nærheden.

Costa Rica: Et bemærkelsesværdig eventyr I et tropisk paradis

Vores bedste sted at surfe i Costa Rica er Santa Teresa.

Mærk Costa Ricas Pura Vida-livsstil, mens du lærer at surfe på bølgerne. Hvis du leder efter et tropisk paradis, hvor junglen møder havet, er Costa Rica det for dig!

Hvorfor vælge Costa Rica til din første surf rejse?

Costa Rica levere på løfterne om Pura Vida livsstil. Hvis du er fan af bæredygtige øko-eventyr, vil du elske dette sted. Tag ud på ziplining gennem junglen, mød de nysgerrige aber, udforsk betagende vandfald og surf på smukke strande omringet af tropiske jungler. Slut din dag af med at danse natten væk under palmetræerne.

 En ting vi beundrer ved denne destination, er den geniale surf kultur følelse Costa Rica har. Surf spiller en stor rolle i livsstilen i Costa Rica, og mange lokale kombinerer surf med deres dagligdag. Når du besøger Costa Rica, vil du højst sandsynligt se unge mennesker der surfer efter skole eller arbejde. Surf kulturen her er ægte! 

Surfing i Costa Rica er storslået takket være de store bølger fra Stillehavs- og Caribiske have, der tilbyder bølger, der passer til alle niveauer af surfere. Playa Santa Teresa på Stillehavskysten i Costa Rica er hvor du finder vores Costa Rica camp. Dette er et ægte surf- og naturelskere paradis. Vi er stolte over at have et af vores hjem her.

Sri Lanka: Perlen I det Det Indiske Ocean

Vores bedste steder at lære at surfe i Sri Lanka: Ahangama and Weligama.

Når du surfer I Sri Lanka, er du omgivet af 1600 kilometers palme kystlinje. Sri Lanka er et smukt land lokeret i syd for Indien i Det Indiske Ocean. Med venlige folk og et imponerende landskab, vil du lære at surfe i godt selskab og med fantastisk natur omkring dig. Sri Lanka har et blomstrende dyreliv, inspirerende historie og en spændende kultur, som både minder om Indien og sydøstasien. Sri Lanka er også på listen over de bedste steder at lære at surfe.

Hvorfor vælge Sri Lanka til din første surfrejse?

Leveomkostningerne i Sri Lanka er utrolig lave, og passer perfekt til både solo rejsende, par og grupper! Det er et sted med uendelige muligheder for eventyr. Tag en tur til de idylliske bjergtoppe, udforsk smukke vandfald i regnskoven og kig efter vilde elefanter på safari, som kan opleves sideløbende med at du lærer at surfe. 

Sri Lanka er kendt for de gode strande med blødt, gyldent sand og sjove bølger til enhver surfer. Du vil finde lange, langsomme og konstante bølger, som en førstegangs surfer kan håndtere uden problemer! 

Vores camp i Sri Lanka befinder sig på sydvestkysten i smukke Ahangama, kun få minutter væk fra havet. Campen er lokeret i et roligere område af kystlinjen, som gør det til et ideelt sted til at lære. Med en række gode bølger og færre mennesker i opstillingen, får du en bedre oplevelse af at lære at fange den perfekte bølge. I dette område vil du finde en variation af lækre strande og reef breaks, som passer til alle niveauer og erfaringer.

Bali, Indonesia: Backpackers favorit

 Så du vil lære at surfe I Bali? Fantastisk valg.  

Bali er begrebet af smuk natur, god surf og fantastisk stemning. Hvis du nævner Bali hvor som helst i verden, vil du højst sandsynligt høre om de episke bølger og den spirituelle surf kultur i et naturligt paradis. Bali er den perfekt lokation for enhver eventyrlysten sjæl, der ønsker at lære at surfe.

Hvorfor vælge Bali til dit første surfeventyr?

Der er utallige grunde til at lære en af de fedeste sportsgrene at kende her. Bali er enhver surfers drøm. Med gode spots over hele øen der leverer passende bølger til alle niveauer, vil du finde dig selv eje bølgerne. Tusinde af surfere fra hele verden kommer til Bali for at surfe disse fantastiske bølger, og for at være tæt på den unikke og afslappet surf kultur. De fleste har svært ved at forlade landet igen, og bliver helst for at gøre det til deres hjem.

Kombiner surf lektioner med dagsture, hvor du udforsker Balis naturlige skønhed og gemte juveler. Så snart du sætter fødderne på Bali, kommer du ind i en ny verden med eventyr, god stemning og fantastisk kultur. Gemte strande, historiske templer, strålende bjerge og smukke vandfald er kun nogle af naturens vidunder du vil opleve her. Du vil blive mødt af det velkomne balinesiske folk, som er nogle af de mest elskværdige og kultiveret mennesker på jorden. 

Vores camp lokation betragtes som det bedste sted at lære at surfe på Bali, og ligger i Canggu. Strandene i området tilbyder smukke beach breaks, hvilket er hvad du burde surfe som begynder. I Canggu vil du være omringet af en kunstnerisk stemning, utroligt lækker mad, sjove butikker og mange koncerter og barer. Samtidig er Canggu ikke så pakket og turistet sammenlignet med Kuta og Seminyak, hvilket gør det perfekt til læring. 

El Salvador: det skjulte surfer's paradise

Vores favorit steder at surfe i El Salvador: El Sunzal and El Tunco.

Der er noget utroligt specielt omkring dette lille land i hjertet af central amerika. El Salvador er nok ikke det første land der springer frem i hovedet, når man overvejer sin næste surfdestination, men der er mange grunde til hvorfor det burde være. El Salvador tilbyder mange begyndervenlige bølger samt 300 meter lange rides, utrolige barrels for de mere advancerede surfere. Dette er et fantastisk sted både at lære at surfe og udvikle din surfing i 2024.

Hvorfor vælge El Salvador til min næste surf rejse?

På vores  surf camp i El Salvador, vil du finde fantastiske bølger lige ude foran døren. Surfspottet ude foran campen kaldes El Sunzal (ligesom byen hvor vi ligger) og det er helt perfekt for nybegyndere der gerne vil lære at surfe. Du kommer sikkert i og ud af vandet med din egen private instruktør. 

Efter en fem minutters gåtur langs stranden vil du komme til byen El Tunco (der også kaldes “Surf City”) hvor du vil finde en fed surf vibe, fantastisk mad og et dejligt natteliv.

Seneste blogindlæg