Website pick - El Salvador -31
  • Lapoint
  • Blogg
  • El Salvador blev for nyligt rangeret som et af de bedste lande at besøge i 2023

Guides

El Salvador blev for nyligt rangeret som et af de bedste lande at besøge i 2023

Vi er utroligt glade for nyhederne omkring at vores nyeste destination, er blevet rangeret som en af de bedste destinationer at rejse til i 2023. Lonely Planet's Best in Travel liste fremhæver de mest unikke og fantastiske destinationer, som alle vil komme til at tale om det kommende år - El Salvador har klaret sig til en topplacering på listen! 

Lonely Planet har blandt andet forklaret: “El Salvador er udover at være et smukt land både forynget og fremadskuende. El Salvadors idylliske strande fanger opmærksomheden hos professionelle surfere fra hele verden. Landet er stille og roligt ved at blive stedet, hvor kendte kommer for at fange bølger og finpudse deres surfing færdigheder."

Vores surf camp ligger i den lille by El Sunzal – en fantastisk base for at opleve alle de ting El Salvador har at tilbyde. Af alle de fede camps vi har, er placeringen af denne dog i særklasse. Du har vitterligt bølgerne ude foran døren, og campen ligger direkte ud til stranden - som også er et episk surfspot. Du kan faktisk vågne op og tjekke surf forholdene fra din balkon. Når du ikke fanger bølger, kan du gå på opdagelse på de mange strande, bestige majestætiske vulkaner, svømme i vandfald eller blive blæst bagover af den smukke natur. 

Hvis du ønsker dig et unikt surfeventer med en unik lokal befolkning, hemmelige surf spots, vild natur - så er El Salvador stedet at besøge. Så vil du opleve dette fantastiske land og vores dejlige camp før masseturismen finder denne perle, så skynd dig at book dit surfeventyr med os!

Seneste blogindlæg