Ericeira Portugal

Guide til Ericeira, Portugal

Ericeira, Europas surf mekka, er placeret kun 40 minutter fra Lissabon. Med sin intime bymidte der tilbyder et hav af restauranter og underholdningsmuligheder, gør Ericeira til en favorit blandt surfere og livsnydere fra hele verden.

ACTIVITIES IN ERICEIRA

Placeret lige uden for byens centrum ligger Quiksilver Boardriders store butik. Lige uden for butikken, på den anden side af Matadouro Beach, ligger en fantastisk skate park der er gratis at benytte. Dette er et godt sted at skate, hænge ud, nyde noget god mad og opdatere din garderobe inden der skal festes senere på aftenen.

Udover den fantastiske surf, mad og Goodtimes som Ericeira tilbyder, findes der også spektakulære seværdigheder i byen og i de omkringliggende områder.

Udforsk indlandet af Ribeira eller gå over bjergene fra Foz do Lizandro til Sao Juliao. Landskabet langs med kysten er tilgængelig i begge ender, og er intet mindre end betagende. Du finder også kulturelle skatte i nærheden af Sintra og Mafra.

For mere information, kontakt venligst vores bookingafdeling, eller spørg en af vores venlige team medlemmer. Vi ser frem til at surfe med dig! :)

the view ericeira

Seneste blogindlæg