080316_0860

Guide til Ubud, Bali

Ubud er en spændende blanding af traditionelle Bali og en ny tidsalder i en tropisk oase af hængeplanter og betagende natur. Tilføj til det, utallige førsteklasses restauranter, verdens førende yoga dojos, varierede shopping og aktiviteter, så er det er nemt at se hvorfor Ubud er uhyre populært hos vores gæster på Lapoint Bali. Dyk under, for at lære om vores yndlings ting at lave i Ubud.

 

 

Monkey Forest
Hvor sjove er aber lige? Altså, seriøst. Monkey Forests aber køler ud, spiser frugter og svinger ved halen på deres vej til lykke. Vel vant til turister, er de komfortable nok til at komme helt tæt og stå model til fotos sammen med dig. Faktisk er de til tider lidt for komfortable, så hold godt fast på dine ejendele, da disse aber synes at det seneste inden for mode er noget de absolut må eje. Når man skal stå til beskuelse fra offentligheden som de gør, så tror jeg ikke at vi kan bebrejde dem for at have lyst til at gøre noget ud af sig selv.

 

 

Goa Gaja (Elephant Cave)
Ingen synes at kende den eksakte oprindelse af denne fortryllende grottetempel, men det indeholder både hinduistiske og buddhistiske udskæringer, der daterer sig helt tilbage til det 11. århundrede. Selvom det er indskrevet i UNESCOs verdensarv, får du lov til at gå gennem dele af templet for at se nærmere på udskæringerne. Templet giver unik indsigt i Bali’s historie og er helt sikkert den korte køretur fra Ubud værd.

 

 

Yoga Barn
Bedst beskrevet som en meditativ oase for yoga i Ubud. Denne yoga godte er et absolut must at besøge for alle der kan lide at bruge lidt tid på yogamåtten. Vi nød en power yoga, mens vi var omgivet af lyden fra tropiske fugle og børn der leger i afstanden. Det var uden tvivl en af ​​de bedste yoga sessioner, vi nogensinde har haft. Deres tilbud omfatter et spa og en lang række forskellige klasser til alle niveauer af yoga-praktikere. I centrum er der en trendy restaurant under en smuk hængende have.

 

 

Ubud Art Market
En tur til Ubud er ikke færdig, før du har opdaget skatterne på det traditionelle Ubud Art Market. Oftere omtalt som Pasar Seni Ubud, er denne farverige samling af fantastiske træværk, malerier og håndlavet kunst sikker på at give dig inspiration. Uanset om du finder en autentisk traditionel balinesisk taske, nogle dekorative trævarer til hjemmet eller går all-in på saronger og tøj, er godt jysk prut-om-æ-pris en del af oplevelsen og opmuntres med et smil.

 

 

Tegenungan Waterfall
Hvis du rejser til Bali uden at besøge et tropisk vandfald eller to, har du så virkeligt været på Bali? Heldigvis er der flere vandfald omkring Ubud. Vi valgte Tegenungan for sin størrelse og de mange chill-out pletter ved dens fod. Du kan endda få lidt sol og svømme under dens regn af vand for den ultimative vandfald oplevelse. Da skønhed og appel af Tegenungan ikke længere er en hemmelighed, anbefaler vi at gå tidligt om morgenen for at undgå mængden af turister.

 

 

Earth Cafe & Market
Nogle kalder det en skjult perle, mens andre henviser til det som et hæfte af sund mad i Ubud. Denne lille cafe bijobber som et marked med alle slags kager, frø og eliksirer skabt til at øge dine sanser og dit væsen. Vi bestilte en vegansk ægge sandwich og en chia budding, som begge smagte vidunderligt. Vi købte også en pakke kakao-kager med chiafrø, som skulle vare resten af ​​turen, men du ved, livet skete og nu er de væk.

 

 

Bali Buda
Vil du vide, hvor du skal spise i Bali? Bali Buda er en sikker satsning uanset hvor du er. Bali Buda har lokationer i Ubud, Bukit, Gianyar og Kerobokan (nær Canggu og Seminyak). Vi elskede den plastfri menu, der også gav tips til hvordan du kan leve og spise sundt. Når nu vi taler om tips; Bestil Raw Flax Pizza Crackers. Bare gør det, vi lover det vil redde din dag!

 


For flere tips om Bali, så spørg vores venlige personale eller tjek vores guide til Bali og guide til Canggu.