surfing sri lanka wave
  • Lapoint
  • Blogg
  • Hvorfor Sri Lanka er “the place to be” lige nu

Guides

Hvorfor Sri Lanka er “the place to be” lige nu

Fantastiske surf spots, hvide sandstrande, tropisk atmosfære og de bedste feel-good-vibes fra solopgang til solnedgang - er bare noget af det der gør Sri Lanka til en fantastisk destination. Hvis du dertil lægger perfekt vejr og gode bølger så forstår nok os nok bedre når vi fortæller at Sri Lanka virkelig leverer varen. Sri Lanka er det perfekte tilflugtssted væk fra kulde og vinter, og faktisk er der ikke noget bedre tidspunkt at besøge landet end lige nu. 

Det er ikke nogen hemmelighed at Sri Lanka i 2022 havde en del udfordringer - men alt er heldigvis vendt tilbage til normalen. Vi nyder hver dag her i vores lille paradis, med gæster fra hele verden der bidrager med gode vibes og en fælles passion for surfing og eventyr. Vi har faktisk også udvidet vores camp på Sri Lanka med en fornyet villa - hvilket er virkelig dejligt! Generelt er der bare god stemning, bølgerne er fantastiske og solnedgangene er gyldne, og vi vil elske hvis du kom og var en del af eventyret.

Du vil fra din ankomst føle dig som en del af Lapoint familien og forelske dig i landets skønhed - ligesom os. Hvis du overvejer at rejse alene, så er Sri Lanka et rigtig godt valg af camp, da du med garanti vil føle dig hjemme, og det er her utrolig nemt at lære andre mennesker at kende. Hvis du er ny indenfor surfing er Sri Lanka også et godt valg, da surf-forholdene her er blide, vandet er varmt og du vil surfe med udsigten til palmer og billedskønne strande.

Seneste blogindlæg