Surf coaching in Fuerteventure

Guides

Sådan forbedrer du din surfing med en coach

Lige meget om du er nybegynder, let øvet eller erfaren inden for surfing, vil du altid kunne blive bedre med den rette coach og træning. Her får du et indblik i hvorfor det kan være til stor gavn at alliere sig med en surfcoach hvis du vil blive endnu bedre til at surfe. Du vil også blive klogere på hvordan undervisningen foregår på vores camps.

At tage ud på vandet alene kan være en virkelig god oplevelse. Når man sidder der alene og er omringet af smuk natur, kan man ikke blive andet end mundlam. Men selvom det er smukt kan det også være meget farligt og frustrerende. Derudover er det også meget sværere at udfordre sig selv og blive bedre alene i forhold til at være sammen med en surfcoach eller erfaren surfven. 

At surfe med en coach er den bedste måde at lære at surfe. Selvom du er erfaren indenfor surfsporten vil det stadig være til gavn at alliere dig med en coach, da det kan hjælpe dig videre til næste niveau. Med hjælp fra vores globale surf manager João Durão, vil vi dykke lidt dybere ind i dette emne.

Hvorfor skal du bruge en surfcoach til at blive en bedre surfer

– God vejledning er vigtigt for din fremgang og udvikling som surfer, atlet og sågar som person. Det vil give dig en træningsetik, og lære dig at være ydmyg, respektfuld, fokuseret, vedholdende og motiveret ift. din surf men også i dit hverdagsliv. Selv de bedste surfere har coaches fx Gabriel Medina, John John Florence og Kanoa Igarashi. Så du bør aldrig tænke, at du har nået et punkt, hvor du ikke har brug for gode råd eller hjælp, det har vi alle brug for, fortæller Durão.

Det gælder selvfølgelig også hjælp fra andre erfarne surfere. De kan også være behjælpelige med gode råd, tips og tricks, der kan hjælpe dig til at blive endnu bedre på vandet. 

Hvordan får man undervisning på Lapoint?

Lad os starte med at være ærlige, det er ikke nemt at lære at surfe. Det er tidskrævende, og du vil opleve at blive frustreret, men vi lover at processen er meget sjovere, hvis du starter din surfkarriere på en surfskole med en god coach. Og det bliver heldigvis kun sjovere jo bedre og mere selvsikker, du bliver på vandet. 

– På vores camps har vi undervisning på forskellige niveauer; level 1, level 2 og level 3 og guiding. På de forskellige niveauer har vi forskellige læringsmål ift. behov og forventninger. Nogle kommer udelukkende for at surfe, mens andre kommer for at kombinere surf med en afslappende uge - der er heldigvis plads til det hele. Vi prøver derfor altid at forme vores undervisning sådan, at der er noget til enhver smag og forventning. At være surfcoach på vores camps er virkelig bare livet. Tænk at vi får lov at lære mennesker at surfe samtidig med vi bliver beriget med så mange forskellige kulturer? Fortæller Durão. 

På alle vores levels vil du blive undervist i:

  • Surfetikette og regler

  • Sikkerhed på vandet

  • Lære at læse vandet og vejrudsigter

  • Surfteknikker og øvelser

– Vi vil altid prøve at være personlige med vores gæster og give dem daglig feedback. Størrelsen på vores hold varierer fra destination til destination, men vi kan garanterer dig at vores erfarne coaches vil give professionel og detaljeret undervisning til alle.

Hvad er forskellen på de forskellige levels?

The surf journey

Vil du blive klogere på, hvordan du kan blive en bedre surfer gennem coaching? Så klik her og så ses vi forhåbentlig snart på en af vores skønne camps!

Seneste blogindlæg