Surfskate in Fuerte
 • Lapoint
 • Blogg
 • Sådan kan du bruge surfskate til at blive bedre til at surfe

Guides

Sådan kan du bruge surfskate til at blive bedre til at surfe

Drømmer vi ikke alle sammen, om at surfe som Carissa Moore, Mick Fanning, Kelly Slater og andre professionelle? Hemmeligt visualiserer vi os selv surfe, som de gør. Vi drømmer om evnen, til at lave skarpe sving på vores shortboard eller balancere smukt på the nose på vores longboard. 

De professionelle får det bare til at se så let ud. Uanset om de surfer på beach-breaks eller reef-breaks, i shallow eller på dybt vand – får de professionelle surfer det til at ligne, at de er i total kontrol over hvad der sker derude. 

Men hvordan bliver vi bedre efter en fantastisk surf ferie? Hvad nu hvis vi bor steder, hvor der ikke er et hav lige rundt om hjørnet? 

At se videoer af surfteknikker, surftræninger og øve vores take off på gulvtæppet ved siden af ​​vores seng, er en måde at forbedre sig på. Men for et par år siden fandt et par kloge hoveder på en anden genial løsning - og vi taler ikke om flodbølger.  

Løsningen kaldes surfskate! Dette opslag vil informere dig om, hvordan du kan forbedre dine surf evner i vandet med dette specielle board på landet. 

Du kan også starte med at se vores guide video herunder.

Lær at surfeskate: en guide til generering af hastighed

For at få mest muligt ud af en bølge er det vigtigt ikke kun at vælge det rigtige surfbræt, men også kende reglerne ved opstillingen og lave en god pop op.

Du har sikkert hørt nogen sige, at han eller hun vil lære at 'generere hastighed' eller slangordet 'pumpe'. Eller måske har du tilfældigvis set folk surfe på den samme bølge som dig, hvor de kommer længere end du gør. 

Hvordan gør de det? 

Det er her, surfskate spiller ind. Brugen af dette dyrebare værktøj kan være løsningen og være fantastisk til at forbedre balancen og tage din surfing til det næste niveau.

Lad os bryde ned, hvordan du øger farten ved hjælp af en 'pumpeteknik' og begynder at få det RIGTIG sjov i havet!

Når man følger bølgens overflade, tegner surfere kurver (som sinuskurver kendt fra matematik i skolen) med deres surfbrætter. Årsagen til det er enkel.

Forestil dig selv på line-up. Du har lavet din pop op og er klar til at surfe på bølgen. Du er i lommen på bølgen og får fart, indtil du er i bunden af ​​bølgen.

Pludselig mister du al hastighed, og bølgen fortsætter uden dig. Hvordan kan vi følge med? At købe en fishtail er en vej at gå. Men et hurtigt bord får dig ikke til at blive på bølgen uden den rigtige teknik. Nøgleordet for den succes er TURNS. Med sving kan du generere den nødvendige hastighed. Det skaber en vidunderlig og smidig start på at følge de manøvrer, du planlægger at gøre. Det hele starter med det første bottom turn.

Det er også den måde, som pro -surfere begynder at surfe på bølgen.

Lær at surfskate: The bottom turn 

Efter at have gledet til bunden af ​​bølgefladen, er det tid til at dreje med ca. 180 grader (bottom turn) og gøre et comeback mod toppen af ​​bølgen. Dette efterfølges af endnu en 180 graders drejning på toppen, der fører dig tilbage til bunden af ​​bølgefladen (øverste sving) - og så fortsætter sinuskurven langs bølgen.

Det siges, at det nederste sving er grundlaget for eventuelle følgende tricks. Hvis du drømmer om at lave cutbacks eller endda aerials i fremtiden, starter øvelsen med et bottom turn.

Step by step guide til hvordan du skal bruge et surfskateboard

Start med at forestille dig, at du dropper ned i bølgen. Du vil udføre din første bottom turn. Netop denne gang er du ikke på et surfboard i havet, men står på en glat overflade.

 1. Sæt den ene fod på dit surfskateboard og den anden på jorden. Sæt den forreste fod lige bag de forreste skruer, hvor the trucks er. Hvis forfoden er lidt for langt foran, kan du falde så vær forsigtig.

 2. Skub dig selv med rygfoden en gang for at få fart og træd ind på brættet med din bagerste fod for at balancere på brættet.

Når du har mestret det stadie, er du klar til at gå videre til det næste:

 1. Bed en ven om at skubbe dig i en jævn fart, når du står på dit surfskateboard med begge fødder. 

 2. Begynd at flytte din vægt fra for- til bagfod og mærk, hvordan brættet tilpasser sig.

 3. Sæt pres på dine hæle, og derefter tæerne. Prøv at få surfskateboardet til at lave en bølgelignende bevægelse. Fokuser på hæl-til-tå-bevægelsen. Bemærk: Drej på forsiden = skubbende tæer Drej på bagsiden = skub med hælene

Når du føler dig stabil og behagelig, kan du prøve at inkludere din krop for at forbedre surfskate bevægelsen.

 1. Put vægt på tæerne og slut dig til bevægelsen med

 2. Dit hoved (se altid den vej du går)

 3. Efterfulgt af din forarm som en guide

 4. Bøj benene mens du går ind i 180-graders sving

 5. Skub derefter dine hæle ind i surfskateboardet, mens du forlænger dine ben og får fart

Det lyder meget som surfing, ikke sandt? Når du har mestret dette, har du næsten lavet et bottom turn. Hvis du var i havet, ville du være på vej tilbage op til bølgetoppen. Det nederste sving efterfølges af endnu en drejning i den modsatte retning for at komme tilbage til bunden af ​​bølgen.

Den samme teknik som beskrevet ovenover er nødvendig.

Selvom det lyder lidt svært, sker der fremskridt ved hvert forsøg. Selv uden at være i havet, eller måske endda lidt hurtigere end hvis du var i havet. Så slipper du for at padle og vente på bølgen, for at du kan prøve igen og igen.

Seneste blogindlæg