Bali road on the top of the jungle mountain

Surf

Vores favorit aktiviteter på Bali i foråret

Foråret er lavsæson på Bali, hvilket betyder færre mennesker på stranden, i vandet og på populære steder og aktiviteter, så forvent mere plads til at nyde din forårspause på Bali.

Forkæl dig selv

Hvis du vil have massagebehandlinger, spa-behandlinger eller bare tilbringe dagen ved poolen, kan resorts som Potato Head, Ku De Ta, The Lawn, Finns Beach Club og mange flere have mange attraktive muligheder for, at afholde dine skuldre fra at berøre dine ører. Disse populære steder er normalt overfyldte i sommermånederne, men i løbet af foråret kan du slappe af og nyde de fantastiske faciliteter under en mere afslappet stemning.

Udforsk øen

Mens vi absolut elsker syd- og østsiden af Bali, er højdepunkterne i nord og vest som Ubud, Singaraja, Buleleng og Menjangan også et besøg værd, da disse områder er fyldte med flotte templer, fantastiske seværdigheder og mindeværdige oplevelser. Generelt finder du færre turister her, og endnu færre om foråret. Dette vil give dig en følelse af at være en habil opdagelsesrejsende og en chance for, at komme væk fra de mere tætbeboede områder og nyde den fantastiske natur for dig selv. Vi elsker at leje en scooter, tage en masse solcreme på og tage derhen hvor vinden tager os, og udforske den smukke ø Bali!

Yoga

Når du udforsker øen vil du måske stoppe ved én af de mange yogastudier på øen for at strække dig efter et par timers rejse. I betragtning af de mindre skarer i foråret, kan du vælge klasser og tider frit i forhold til din tidsplan. Dertil kommer de to gratis yogalektioner, vi tilbyder på vores surfcamp på Bali, hvor du kan lade dine ømme surf muskler blive taget godt hånd om.

Vandfalds sightseeing

Mange af Balis vandfald er intet mindre end majestætiske, og vi elsker især Tegenungan, Gitgit og Sekumpul vandfaldne. Efter vinteren og den våde sæson kan foråret være den absolut bedste tid til at udforske vandfaldene på Bali, da de er flottere end nogensinde.

Oplev rismarkerne

Rismarkerne og de verdensberømte traditionelle ris-terrasser, Tegallalang, er utroligt grønne i denne periode, så sørg for at tage en morgenkaffe uden for byens centrum og se solen danse i de smukke grønne, blå og gullige farver i rismarkerne.

Bonus: Surfing

Med færre mennesker i vandet, og stadig mange gode bølger der kan nydes, er dette det perfekte tidspunkt at besøge vores surfcamp på Bali. Det er fantastisk at lære at surfe på Bali hele året rundt, men foråret er et godt tidspunkt med mange muligheder, da du kan finde bølger på begge sider af øen, med spots der skyder op fra Kuta Beach, Legian Beach, Canggu Beach, Sanur, Nusa Dua og til Uluwatu, Bingin, Dreamland og Bukit Peninsula. Kom og surf med os, vi glæder os til at dele nogle bølger med dig!

Seneste blogindlæg