Volcano hike in Fuerteventura

Guides

7 ting du skal opleve på Fuerteventura

Fuerteventura er en ø med vulkaner, sandklitter og krystalklart vand. Med fantastisk surfing er Fuerteventura ofte kendt som Europas Hawaii. Er du ikke sikker på, at Fuerteventura skal være din næste surfdestination? Her er vores syv vigtigste grunde (ud over surfing!) til et besøg på dette paradis af en ø.

Udover de fantastiske surfspots Fuerteventura tilbyder, er der masser af muligheder for at udforske øen og havet, selv uden dit surfboard. Her er syv grunde til, at du bør hoppe på et fly til Fuerteventura.

Hvor er Fuerteventura?

Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske øer i Atlanterhavet. Med sine smukke strande og behagelige temperature er denne spanske ø en populær feriedestination for wind- og bølgesurfere. Sammenlignet med de to andre kanariske øer ligger Fuerteventura tættere på Marokko. Fuerteventura bærer derfor et tydeligt præg af afrikansk kultur.

De Kanariske Øer er kendt for at være travle feriedestinationer med store hoteller og mange turister. Vores surfcamp ligger derimod uforstyrret i den lille by Lajares, placeret i det nordlige centrum af øen. Der er omkring 10 minutters kørsel til surfspots fra campen.

Hvad skal man opleve på Fuerteventura? 

Fuerteventura er en af Europas mest populære surfdestinationer, og den har endda fået tilnavnet Europas Hawaii. Selv om bølgerne er noget større i perioden oktober til april, findes der på øen også begyndervenlige spots for dem, der lige er begyndt at surfe. Der er fede barer og caféer i nærheden og et væld af gode surfspots tæt på campen. Udforsk øen og nyd synes af de smukke sandklitter, laguner, strande og klipper.

7 grunde til at vælge Fuerteventura som næste feriedestination (Udover surfing!)

Hvorfor vælge Fuerteventura? Her er vores top 7 grunde:

  1. Bestig en vulkan

  2. Rid på kamelryg

  3. Tilbring dagen på en katamaran

  4. Dyk i det klare vand og oplev livet under vandet

  5. Udforsk sandklitterne

  6. Tag en dukkert i naturens egne pools, formet af klipper

  7. Tag surfskate-lektioner på vores camp

1. Vulkanvandring

Hvis du vil på vandretur på Fuerteventura, kan vi anbefale at bestige vulkanen Calderón Hondo. Fra toppen kan du se vulkanens krater og en fantastisk udsigt over det smukke landskab. Vandreturen til tops tager ca. 40 minutter. Stien er let at finde og ret ubesværet at følge. Det er det perfekte sted at se solnedgangen over havet.

2. Rid på kamelryg

Findes der en federe måde at opleve den smukke natur end fra ryggen på en kamel ? Kamelerne ankom til Fuerteventura for over fem århundreder siden, og med tiden blev de en del af øens identitet.

3. Tilbring dagen på en katamaran

Tilbring en solskinsdag ude på vandet på en katamaran. Her kan du dykke ned i det turkisblå vand fra båden, snorkle blandt fiskene og spise god mad i endnu bedre selskab. Nyd solen på dækket, eller på vandet ved at padle ud med et SUP-board.

4. Dyk i det klare vand og oplev livet under vandet

Vandet er meget klart på Fuerteventura, så der er fantastiske muligheder for at dykke og udforske det smukke undervandsliv. Se øen fra et andet perspektiv med vulkanske formationer på havbunden og en masse forskellige farverige fisk.

5. Udforsk sandklitterne

Tag en tur til naturparken Corralejo på den nordlige side af øen og udforsk sandklitterne. Klitterne vil give dig en følelse af at være i Sahara, og naturparken strækker sig 10 kilometer langs kysten. Det må absolut stå på listen over ting, som I skal opleve!

6. Tag en dukkert i naturens egne pools, formet af klipper

Der er masser af naturligt formede swimmingpools blandt kystens klipper. Disse klippepools er det perfekte sted at tage en dukkert efter en varm dag, men husk at tjekke tidevandet, før du tager af sted, da klippepoolsene påvirkes meget af høj- og lavvande. Tag afsted når det er lavvande, så I undgår at poolen er skjult af havet.

7. Tag surfskate-lektioner på vores camp

Det er ikke kun sjovt at surfskate, men det kan også hjælpe dig med at forbedre dine surffevner i vandet. På vores camp kan du surfskate sammen med de andre gæster, og uden for campen findes der masser af gode lange landeveje, hvor du kan øve dig, omgivet af øens fantastiske landskab.

Seneste blogindlæg