Cowork-Ericeira-Lapoint-camp-coffee-station-happy-woman
  • Lapoint
  • Blogg
  • De bedste kontorfællesskaber I Lissabon, Portugal

Guides

De bedste kontorfællesskaber I Lissabon, Portugal

Portugal er et digitalt paradis på grund af dets skyfri vejr, billedskønne strande og kontorfællesskaber med højhastighedsinternet.

Planlægger du at besøge Portugal snart og spekulerer på, hvor du kan finde de bedste kontorfællesskaber i Lissabon? Her er en liste over nogle gode steder for dig at arbejde på kontorpladser i Lissabon.

Hvor skal man arbejde I Lissabon?

Kontorfællesskaber I Ericeira 

Hvis du vil arbejde i Portugal og samtidig få fantastiske venner og lære at surfe, så tjek vores kontofællesskab i Ericeira. Ericeira er en smuk og hyggelig by, som er beliggende kun 40 minutters kørsel fra Lissabon. Denne by er hjemsted for nogle af Portugals mest uberørte strande, og her er også billige øl, et sjovt natteliv og en fantastisk udsigt.

Vores Ericeira Camp ligger kun tyve minutters gang fra centrum og er smukt placeret på toppen af ​​en klippe. Når du er her, vil du vågne op til en betagende udsigt over stranden og hele byen, som vil give dig en lyst til at blive i Ericeira. 

Campen var engang en vingård, men den er siden blevet rekonstrueret til en banebrydende surf camp og co-working getaway, der er det perfekte sted for digitale nomader.

At vælge Ericeira frem for Lissabon vil også betyde, at du vil i en lille by med et pulserende samfund. Her vil fredagens afterwork være noget, du vil se frem til at se dine venner.

Se en dag’s eventyr med at bo og arbejde sammen i Ericeira, Portugal.

Second Home Lisboa

Second Home er et unikt co-working space i Portugal kendt for sine mange planter (over 1.000!) og dets smukke naturlige lys.

Du vil elske at arbejde her, fordi dit medlemskab vil give dig adgang til meget mere end blot et godt sted at arbejde. Hver uge kan du deltage i en ugentlig kulturbegivenhed, eller deltage i deres wellness-program inklusive surflektioner, yoga, pilates eller meditationssessioner.

Outsite Cowork Café- Cais do Sodre

Outsite Cowork Café er et andet godt kontorfællesskab i Lissabon. Dette sted har ikke kun kaffe på kanden, men det har også flere skriveborde, hurtigt internet og en café på stedet med friske lokale retter og bæredygtigt kaffe. Der er også private rum til rådighed til møder og skabsopbevaring til dine personlige ejendele.

Outsite Cafe er bekvemt placeret ud for Rua Sao Paulo, og du kan komme til cafeen med metro eller bus.

The Base Coworking

The Base coworking space i Lissabon er beliggende i hjertet af byen, kun en gade over fra Avenida Liberdade. Du kan komme her for at arbejde med din virksomhed, freelancere eller sidde med din egen startup og opleve en følelse af fællesskab. Dette afslappende rum har en åben grundplan med flere lounge-områder, private rum, et køkken på stedet og endda brusere på toiletterne.

The Base placering er virkelig i topklasse. Gå rundt i området og få eftermiddagsmotion eller tag en kaffepause på en af ​​de nærliggende caféer. At arbejde på basen vil også give dig flere netværksmuligheder, så du kan forbinde dig med andre ligesindede ex-pats og nomader.

Idea Spaces

Har du nogensinde arbejdet i et palads? Gå over til Lissabons berømte område Palacio Sotto Mayo for et moderne arbejdsmiljø med en fantastisk beliggenhed. Denne plads på 2.500 m har medlemmer fra hele verden, som du kan samarbejde med døgnet rundt. En kaffebar findes på stedet til dit behov for koffein, plus der er flere mødelokaler, telefonbokse og et stort auditorium.

Med et medlemskab hos Idea Spaces vil du faktisk kunne arbejde i alle deres tre co-working spaces i Lissabon- Palacio Sotto Mayo, Saldanha og Parque das Nacoes, som er spredt ud over byen.

Piece of Work

Piece of Work co-working space tilbyder en ung og hyggelig atmosfære for digitale nomader og virksomhedsejere. Piece of Work Campolide findes i centrum af Lissabon i et traditionelt og malerisk kvarter.

Et medlemskab her vil give dig adskillige fordele, såsom deres højhastighedsinternet, gratis kaffe og te, private kontorer, telefonbokse og meget mere. Der er endda et fritidsrum, hvor du kan slappe af i velfortjente pauser!

Avila Spaces

Avila Spaces er et andet co-working space i Lissabon, der har et smukt moderne design og en fantastisk beliggenhed. Lige ved siden af ​​Saldanha togstation er Avila supernem at komme til og er det perfekte sted for produktive arbejdsdage.

Du vil være i stand til at vælge dit medlemsniveau blandt deres fem tilgængelige planer. Selv med grundplanen vil du dog have adgang til arbejdsstationsloungen, adskillige workshops og netværksaktiviteter, samt et fælleskøkken med ubegrænset kaffe og te (og vigtigst af alt gratis øl!)

Liberdade 229

Den sidste af de gode co-working-pladser i Lissabon på vores liste er Liberdade 229. Dette sted er småt sammenlignet med nogle andre steder at arbejde i Lissabon, men det er unikt, fordi det er åben 24/7. De fleste af co-working spaces i Lissabon lukker senest klokken 19 eller 20, så Liberdade er i sidste ende det perfekte go-to-co-working-rum for en natteravn.

Liberdade har en fantastisk beliggenhed i centrum af Lissabon, og det kan nemt nås ved hjælp af de gule eller blå metroer eller en af de flere buslinjer, der stopper lige ved Liberdades dørtrin. Dit medlemskab vil give dig dit helt eget skrivebord, ubegrænset lækker kaffe, plus ubegrænset tid i telefon- og mødelokaler.

Seneste blogindlæg