fuerteventura island
  • Lapoint
  • Blogg
  • Er du nysgerrig hvorfor, at vi har valgt at lave en ny surf camp på Fuerteventura? 

Surf

Er du nysgerrig hvorfor, at vi har valgt at lave en ny surf camp på Fuerteventura? 

Med fantastisk surf, en unik stemning, koralblåt vand, og dramatiske vulkaner er destinationen for vores nye camp den ultimative base for uforglemmelige surf eventyrer! Det er derfor, at vi har valgt Fuerteventura, som er en destination, der er fantastisk til eventyr hele året rundt. 

Hvorfor valgte I Fuerteventura og ikke en anden ø? 

De Kanariske Øer er for mange et synonym for charter rejser, men på Fuerteventura og i Lajares hvor vores camp er lokaliseret garantere vi en anderledes stemning. Geografisk er De Kanariske Øer lokaliseret mellem Europa og Afrika- og det reflekterer følelsen du får, når du besøger Fuerteventura. Det er ikke som Spanien, De Kanariske Øer eller Afrika, det er Fuerteventura- med mægtige vulkaner, øde landskab og fantastisk surf.  

Hvorfor Lajares? 

Lajares er en oase i ørkenen, med en fed stemning og tæt på alle de gode surf spots. Byen er lille, men har alt hvad du har brug for, som hyggelige caféer og charmerende barer. Bedst af alt er Lajares placeret mellem tre kystsider, så lige meget hvilke forhold dagen byder på, kan vi finde god surf tæt på.   

Hvilket niveau skal jeg være på for at kunne surfe her?  

”Egnet for alle niveauer” er den udmelding der passer til Fuerteventura mere end nogle af vores andre destinationer. Med tre forskellige sider af kysten indenfor 10 minutters afstand fra campen, er der noget for alle. Lige meget hvilke forhold dagen byder på, kan du surfe her hver dag, om du er begynder eller øvet.  

Er Fuerteventura bedst om sommeren eller om vinteren? 

For begynder til øvet surfer, kan du tage af sted hele året rundt og stadig have god surf. Hvis du er en erfaren surfer, er vinteren et bedre valg, eftersom der er mindre vind. Du vil have muligheden for god surf hver dag, også som sommeren. 

Seneste blogindlæg