2
  • Lapoint
  • Blogg
  • Seks grunde til hvorfor du vil ELSKE Sri Lanka i foråret

Surf

Seks grunde til hvorfor du vil ELSKE Sri Lanka i foråret

Sri Lanka har et tropisk klima med behagelige temperaturer hele året rundt, selvom mange surfere elsker perioden marts til maj mest på grund af de konsistente bølger og færre folk. Sri Lanka hører hjemme på din bucket liste, men skynd dig at besøge denne perle, mens den stadig er ret uspoleret. Her er vores top aktiviteter under en tur i marts eller april:

Surf dit hjerte ud!

Sri Lanka er perfekt til en forårs surfferie, eftersom betingelserne er bedst i disse måneder. Kysten er langt mindre overfyldt end andre populære surf destinationer, og med færre mennesker i vandet, er der større chance for at fange den perfekte bølge! Færre mennesker gør det også lettere for begyndere at blive trygge i vandet og virkelig nyde det til det maksimale.

Oplevelser med safari 

I Sri Lanka kan du finde mange forskellige eventyr, men en safaritur er en af ​​de mest spændende. Den berømte Yala National Park er en stor oplevelse i marts og april, da dyrene her samles ved vandhullerne i større flokke. Foråret er perfekt til at spotte dyreliv, hvor du vil se flere dyr på ét område, så sørg for at du deltager i vores dagstur fra campen til dette fantastiske sted!

Vandring i Hill Country 

Sri Lankas unikke teplantager må du ikke gå glip af! Fra april er plantagerne virkelig frodige, hvilket gør dette til det perfekte tidspunkt at tage til Sri Lankas Hill Country og gå på smukke vandreture. Sørg for at medbringe dit kamera!

Besøg den storslåede Sigiriya  

Sigiriya er på mange måder sammenlignelig med Machu Picchu - en gammel fæstning, gemt på toppen af ​​en stor sten med en betagende udsigt. At vandre og udforske dette storslåede sted er bedst i godt vejr, og en solrig dag gør udsigten fra toppen endnu bedre og er en flot oplevelse! Sørg for at huske dit kamera til nogle fantastiske billeder.

Oplev de fantastiske strande

Marts - april er et godt tidspunkt at opleve landets smukke strande. Nyd de tropiske dage, uden for mange mennesker som under højsæsonen, og få et lille stykke af paradis for dig selv. Sørg for at besøge den fantastiske Dalawella-strand, der er berømt for sin palmegynge, og som kun ligger 15 minutter fra vores camp i Ahangama.

Fejr Sinhalese nytår

Få en ægte følelse af landet og fejre nytåret med de lokale! I år finder fejringen sted den 14. april, og det er en stor mulighed for at se Sri Lanka komme til live. Fyrværkeri, fester, børn der leger på gaden og lækker mad overalt skaber en magisk atmosfære, som du ikke må gå glip af!

Seneste blogindlæg