travelling-to-costa-rica-during-the-pandemic.jpg

Surf

At rejse til Costa Rica under pandemien

Vi havde for nyligt æren, af at have den utrolig talentfulde videografer Alvaro Penades på vores camp i Costa Rica. Vi elsker at blive inspireret af hans arbejde og hans kærlighed for surf. Vi tog derfor muligheden for at mødes med Alvaro i person, og lære ham bedre at kende.

Aloha Alvaro, vi er glade for at kunne mødes med dig. Kan du fortælle os en lidt om dig selv?

-   Hej alle sammen!

Jeg er en utrolig passioneret multi-action sportiest og adrenalin junkie, der bliver motiveret af at dokumentere mine oplevelser og skabe videominder der vil vare for evigt. Min hovedsport er at køre freeride ski, men jeg kører også downhill cykler, motocross cykler, jeg klatre, skydiver, surfer, klippe dykker og freediver.

Jeg ved du arbejder på et meget spændende filmprojekt. Kan du fortælle os mere om det?

 -   Ja! Jeg arbejder på mit livs største filmprojekt siden to år tilbage. Det er meget personligt, og det er den første dokumentar jeg har lavet, hvor alle de sportsgrene jeg nævnte før, er inkluderet. Der er en del arbejde, men jeg elsker det og heldigvis har jeg dygtige virksomheder, som støtter mig.

Hvorfor valgte du at skyde noget af filmen i Costa Rica?

-   Til det første surf segment ledte jeg efter noget eksotisk med tomme strande og en masse palmetræer. Efter en lang søgning fandt jeg denne fantastisk del af Costa Rica, som var lige præcis det jeg ledte efter. Bølgerne i november er ikke kæmpestore, men med mit middel surf niveau var det helt perfekt til at lære og få nogle gode aktion clips.

Levede den her tur op til dine forventninger?

-   Det var lige præcis alt det jeg håbede på. Eksotisk og med gode bølger til mit niveau, gjorde at turen helt bestemt levede op til alle mine forventninger. Jeg forelskede mig også i maden, junglen og de lokale, som var helt fantastiske. Jeg forelskede mig virkelig også i disse urolige gode bølger.

Hvordan var stemningen i Santa Teresa?

-   Stemningen i Santa Teresa var fantastisk. Campen var helt perfekt for afslapning mellem surf sessions og vi havde alt hvad vi kunne have brug for. Vi tog også ud for at udforske nogle vandfald, det lokale køkken, skateparken og meget mere, så det var ikke kun surf. 

Hvordan er det at rejse under pandemien?

-   At rejse til Costa Rica under pandemien var meget nemt. Landet er helt åbent, og vi skulle ikke engang have en PCR til at komme ind. Jeg følte at situationen var meget kontrolleret, vi fik en slags pause fra de hårde tider vi alle lever i. 

Tusinde tak for at dele dine højdepunkter fra turen. Vi kan ikke vente med at se hele filmen. Hvor og hvornår tror du den bliver udgivet?

-   Tak for alt venner!! Den første mulighed for at filmen præmierer er i slutningen af maj, hvis restriktionerne tillader mig at færdiggøre optagelserne. Hvis ikke, vil det blive udsat til slutningen af september. Den vil være gratis tilgængeligt på Vimeo, og vi annoncere alt på min Instagram @alvaropenades.

Seneste blogindlæg