Surf CampHoddevik, Norge

Lapoint Hoddevik, Norge

Lapoint Norge huser rejsende fra hele verden, som leder efter et anderledes surf-utopia. Bliv en del af flokken og hæng ud med ligesindede. Lev i stilfærdige og smukke omgivelser, samtidig med at du har et hav af aktiviteter og surf muligheder lige udenfor døren.

Værelser

Den norske "hytte" følelse

Vælg mellem fælles- eller dobbeltværelser i en af vores huse. Nyd et rustikt design, komfortable senge og en hyggelig atmosfære.

Faciliteter

Villa Innsikten

Vælg mellem to camps; Utsikten er placeret på fjeldsiden, med en smuk udsigt ud over havet, en sauna og afslappende atmosfære. På Innsikten er der mere socialt liv, flere udendørs aktiviteter lige ved døren og kortere vej til stranden.

Faciliteter

Villa Utsikten

Other surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed