Quinta Lizandro - Ericeira

Indkvarteringen

Quinta Lizandro er vores nye hjem i Ericeira, skabt på vores unikke måde. Vi har fokuseret på at skabe en social indlogering, hvor du kan møde nye venner og skabe minder for livet. Villaen og dens faciliteter er skabt med plads til at være aktiv, slappe af, samt socialisere sig i større og mindre grupper. Det er alt sammen skabt i Lapoints ånd om at bringe mennesker sammen og skabe “GOODTIMES”, på en ægte og simpel måde. Vi har skabt et unikt sted med en enestående atmosfære, hvor du ankommer som gæst, men tage afsted som en ven. Herudover, kan du nyde den fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet, vores bar og restaurant på stedet, træningsfaciliteter, skate rampe og vigtigst af alt; bølger på den anden side af vejen. Dette sted er let at elske.

Området

Ericeira er oprindelig en stille og charmerende fiskerby, som gennem de seneste år er blevet bedre kendt som en af Europas bedste surf destinationer. Byen tilbyder en sjælden kombination af en kompakt bymidte med sightseeing, restauranter og underholdning, samt nogle af de bedste surf breaks i verden. Ericeira er velsignet med vedholdende swells og en liste af surf spots der giver sjove, udfordrende og mindeværdige surf oplevelser for begyndere, øvede og erfarne surfere. Vi elsker at være her, og vi ved med sikkerhed at I også vil elske det. Quinta Lizandro er placeret syd for byen, med udsigt udover stranden Foz do Lizandro. Omgivet af betagende natur, top surf og fantastiske mennesker, vores nye hjem vil skabe de perfekte rammer for jeres næste surf ferie.


VÆRELSER & MISC

 

SUITE

Vores smukke loft suite har en fantastisk udsigt over stranden ‘Foz do Lizandro’. Der er masser af plads over to etager, med en stue på første sal og et soveværelse ovenpå. Med en suite badeværelse, en komfortabel sofa, fransk altan og store vinduer til at tjekke surfen; livet er ret fantastisk i vores suite.

DOBBELTVÆRELSE

Dobbelt værelserne er lyse, rummelige og er opført i et afslappende design, perfekt til to venner eller et par. Sengene er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle dobbeltværelser har eget badeværelse.

 

DORM MED HAVUDSIGT

Vores dorm med havudsigt er rummelig og har en fantastisk udsigt over stranden. Nogle af værelserne har endda et loungeområde til afslapning efter en hård dag. Alle sovesale har eget badeværelse. Sengene er en blanding af enkeltsenge og køjesenge. Dette værelse er perfekt til rejsende, der ønsker at få det meste ud af deres Ericeira oplevelse.

DORM

Vores rummelige sovesale har komfortable køjesenge og eget badeværelse.
Hver seng har et individuelt strømudtag, hylde og natlys. Et dorm room er den bedste måde at møde nye mennesker på. Uanset om du rejser alene eller sammen med venner, er du sikker på at have en uforglemmelig tur.

SERVICE

Daglig rengøring

Internet

Restaurant

Organiserede aktiviteter

Reception service

FASILITETER

Svømmingpool

Yoga

Bar

Restaurant

Skateboard rampe

Trænings faciliteter

Stue

QUICK FACTS

Distance til stranden: 250 m

Distance til byen: 2 km

Nærmeste restaurant: 200 m

Surfepakker i Ericeira

Bedste ferie nogensinde. SERIØST!

Anton Svensson

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE