Quinta Lizandro - Ericeira

Indkvarteringen

Quinta Lizandro er vores nye hjem i Ericeira, skabt på vores unikke måde. Vi har fokuseret på at skabe en social indlogering, hvor du kan møde nye venner og skabe minder for livet. Villaen og dens faciliteter er skabt med plads til at være aktiv, slappe af, samt socialisere sig i større og mindre grupper. Det er alt sammen skabt i Lapoints ånd om at bringe mennesker sammen og skabe “GOODTIMES”, på en ægte og simpel måde. Vi har skabt et unikt sted med en enestående atmosfære, hvor du ankommer som gæst, men tage afsted som en ven. Herudover, kan du nyde den fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet, vores bar og restaurant på stedet, træningsfaciliteter, skate rampe og vigtigst af alt; bølger på den anden side af vejen. Dette sted er let at elske.

Området

Ericeira er oprindelig en stille og charmerende fiskerby, som gennem de seneste år er blevet bedre kendt som en af Europas bedste surf destinationer. Byen tilbyder en sjælden kombination af en kompakt bymidte med sightseeing, restauranter og underholdning, samt nogle af de bedste surf breaks i verden. Ericeira er velsignet med vedholdende swells og en liste af surf spots der giver sjove, udfordrende og mindeværdige surf oplevelser for begyndere, øvede og erfarne surfere. Vi elsker at være her, og vi ved med sikkerhed at I også vil elske det. Quinta Lizandro er placeret syd for byen, med udsigt udover stranden Foz do Lizandro. Omgivet af betagende natur, top surf og fantastiske mennesker, vores nye hjem vil skabe de perfekte rammer for jeres næste surf ferie.


VÆRELSER & MISC

DORM MED UDSIGT

Vores dorms med udsigt er rummelige og har en fantastisk udsigt over stranden. Nogle af værelserne har endda et loungeområde til afslapning efter en hård dag. Alle værelser har eget badeværelse. Sengene er en blanding af enkeltsenge og køjesenge. Dette værelse er perfekt til rejsende, der ønsker at få det meste ud af deres Ericeira oplevelse.

DORM

Vores rummelige sovesale har komfortable køjesenge og eget badeværelse.
Hver seng har et individuelt strømudtag, hylde og natlys. Et dorm room er den bedste måde at møde nye mennesker på. Uanset om du rejser alene eller sammen med venner, er du sikker på at have en uforglemmelig tur.

DOBBELTVÆRELSE/TWIN

Dobbelt værelserne er lyse, rummelige og er opført i et afslappende design, perfekt til to venner eller et par. Sengene er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle dobbeltværelser har eget badeværelse.

 

SUITE

Vores suite er noget for sig, det perfekte valg hvis du vil tage din surf rejse til det næste niveau. Suiten består af to niveauer, med et afslapningsområde på første sal, og med en dobbeltseng ovenpå. Vågn op til en fantastisk udsigt ud over stranden, og bliv klar til endnu en dag i paradis!

 

SERVICE

Daglig rengøring

Internet

Restaurant

Organiserede aktiviteter

Reception service

FASILITETER

Svømmingpool

Yoga

Bar

Restaurant

Skateboard rampe

Trænings faciliteter

Stue

QUICK FACTS

Distance til stranden: 150 m

Distance til byen: 2 km

TILVALG AF YOGA LEKTIONER

Hver uge tilbyder vi et varieret skema med valgfrie yoga lektioner som du kan nyde. Det er ledigt for alle gæster der bor på Quinta Lizandro.

 

VINSMAGNING PÅ VINGÅRDEN

Gruppetur til en smuk vingård i nærheden. Inkluderet er transport, guidet tur, vinsmagning og snacks.

 

TRANSPORT TIL LISSABON

Gå rundt og nyd hovedstaden via sightseeing, shopping og udforsk de endeløse muligheder for restauranter og barer.

 

TIDSPLANER, PRISER OG TILMELDINGER

For at se tidsplanerne, tilmeldinger og yderligere information om alle tilvalg af oplevelser, se venligst i receptionen eller kontakt vores venlige reservationspersonale.

REVIEWS

Et ophold fyldt med fred og ro. Vi blev forkælet og stemningen var fantastisk. Det var en mindefuld, autentisk og ydmyg oplevelse, og underviseren var meget erfaren og hjælpsom. – Dustin

 

Elskede, elskede, elskede opholdet og yoga underviseren. Jeg følte mig tryg og taget godt imod hele ugen. Jeg prøver på at finde noget lignende herhjemme, men der er ikke noget tilsvarende! Taknemmelig for alle de redskaber jeg har fået med mig hjem. Jeg kommer tilbage! – Sabrina

 

Et meget unikt, sjovt og inspirerende retreat! Kombinationen med yoga og surf var fantastisk. Det var en god variation med det spirituelle, aktiviteter, tid i naturen, tid med gruppen, men også tid til sig selv. Bliv venligst ved med disse retreats! Jeg lærte så meget! – Doeschka

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge?

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket.

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer.

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking?

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail (info@lapointcamps.com) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik.

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage?

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

Surfepakker i Ericeira

Bedste ferie nogensinde. SERIØST!

Anton

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.