solotravelling
  • Lapoint
  • Blogg
  • Derfor burde solo rejser være på din bucketlist

Guides

Derfor burde solo rejser være på din bucketlist

Tanken om at rejse alene lyder måske som en grænseoverskridende ide, men som mange har opdaget: Hvis du krydser den magiske grænse i din tryghedszone og overgiver dig til en verden af solorejsende, vil du få en uforglemmelig oplevelse. Her er de bedste grunde til at rejse solo til en af vores surf camps.

Kom ud af din tryghedszone

At overvinde frygten for at tage et nyt sted hen helt alene, vil uden tvivl give dig et adrenalinkick og en helt ny måde at leve livet på. Det at tage beslutningen om at booke en rejse alene, er faktisk den mest skræmmende del. Så snart du er på det fly, på vej mod en ny ukendt destination, vil du opleve en stærk følelse af tilfredshed og frihed. At rejse fra alt du er bekendt med, for at udforske noget fremmede og fjernt, er faktisk rigtig sundt for dig. Det vil klare dit hovedet og give dig et friskt perspektiv på livet, fordi du ikke kan vide hvad du skal forvente eller hvem du kommer til at møde.

Måske vil du finde en ny passion, som vil ændre dit liv for evigt, eller måske vil du møde din sjæleven? Hvem ved, den eneste måde at finde ud af det på, er at komme afsted og være nysgerrig på det ukendte. Selvom det er mere komfortabelt at rejse med venner og familie, forhindrer det dig måske i at komme ud af din tryghedszone. Dette er fordi du så altid vil tilbringe tid med nogle, som minder dig om at være hjemme. Når det kun er dig og din valgte destination, vil du være mere åben overfor nye mennesker og oplevelser, og det er det vi ønsker når vi rejser, ikke?

Den befriende følelse af uendelige muligheder er vanedannende, og når du først har rejst alene, vil du sandsynligvis gøre det igen. Når du rejser alene, vil du lære mere om dig selv. At træde ud af sin tryghedszone på den måde, er den perfekte måde at udfordre sig selv på, samt en god måde for os mennesker at udvikle os på.

Boost din selvtillid

At rejse til en af vores camps alene og lære at surfe, vil udfordre dig – på den bedst tænkelige måde. Du vil være omgivet af mennesker, som er i samme situation som dig ift. at vil lære at surfe eller forbedre deres surf evner. Du vil føle dig motiveret af disse mennesker, som bare vil se dig blive bedre og få succes. Ved at få nye venner under surf lektioner på vores camp, vil du opdage at du er i stand til meget mere end du tror.

At kunne balancere sociale situationer samtidig med skulle rejse og surfe i nye omgivelser på egen hånd, vil give dig et ægte hjertefølende selvtillidsboost. Det føles FANTASTISK!

At bo på en af vores surf camps når du rejser alene, er et godt valg. Lær en sport du har drømt om og arbejd hårdt for at forbedre dine evner og lære mere. Det vil hjælpe dig med at øge din selvtillid til at indtage verden. På samme tid er du omringet af fantastiske, støttende mennesker med den samme passion som dig.

Et eventyr som dette vil ikke kun lære dig at møde forskellige typer scenarier, men du vil overvinde forhindringer, vel vidende at du gjorde det uden at læne dig op ad en anden, for at få dig til at føle dig stærkere. Det vil lære dig at tage dine egne beslutninger! Denne følelse vil give dig et nyt selvtillidsboost og du vil kunne håndtere lignende situationer bedre i fremtiden og det er en fantastisk evne at kunne tage med sig. At være sikker på sig selv er vigtigt, når det handler om at træffe store beslutninger i fremtiden. Solorejsende tager ofte hjem mere selvsikre omkring at kunne vise dem som deres sande jeg, uden frygt for at blive dømt af andre, hvilket er SÅ vigtigt!

Få venner for livet

Omkring 25% af vores gæster rejser solo. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at snakke med andre rejsende. På mange måder er det næsten nemmere at få nye venner når du er selv, fordi en åben og nysgerrig vibe tiltrækker mennesker.

Det at bo på en af vores camps er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker fra hele verden. Du vil mærke hvordan verden bliver forbundet og forenet af at rejse. Menneskerne omkring dig vil være fra en masse forskellige dele af verden, men alle er der for den samme ting som dig. Lige meget hvilken kultur du kommer fra, eller hvilken alder du har, vil alle på campen byde dig velkommen. Efter et par dage, vil alle føles som familie. Denne følelse er unik og en af de største grunde til at folk nyder at bo på vores camps, og vælger at komme tilbage.

Ved at være omringet af rejsende fra andre lande, vil du være engageret på en anden måde. Du vil hurtigt opdage at samtaler er meget mere interessante, når du lærer nye mennesker at kende fra forskellige baggrunde.

Det vil føre til nye perspektiver og en bedre forståelse af hvordan verden fungerer. Når du åbner dig op for disse rejsende, vil du måske blive overrasket over hvor meget du kan lære af dem og deres kultur. Alt det de kan vise dig og alt det de har set. Pludselig omfavner og åbner du dig op for nye eventyr og nye rejser sammen. Mulighederne er ubegrænsede.

Vi har på alle vores surf camps en social host som organiserer sjove aktiviteter, som alle kan deltage i. Vores social hosts vil gøre det nemt for folk at lære hinanden at kende. Hvis du er genert eller synes det er lidt grænseoverskridende at møde nye mennesker, hjælper vi folk med at lære deres medrejsende at kende gennem sjove aktiviteter og eventyr. Ved at være åben og nysgerrig når du rejser alene, er sådan du ender med at få venner for livet. Mange år senere vil du tænke tilbage og takke dig selv for at have taget sådan en modig beslutning.

Verden er din legeplads

Har du nogensinde ventet på venner, som siger de vil med ud og rejse men aldrig rigtig forpligter sig til det- og turen ender med ikke at blive en realitet? Eller er du interesseret i at lære at surfe, men hvor dine venner ikke er så interesseret i det? Glem alt det, tag afsted og lær at surfe på egen hånd og få den bedste tid i dit liv! Hvis 2020 har lært os noget, er det at vi aldrig ved hvad fremtiden indebærer, så vi skal ikke vente med at gøre det vi gerne vil. Lad vær med at sidde og vente på det perfekte øjeblik til at tage af sted, beslut dig for hvornår DU vil afsted og gør det til dit livs eventyr!

Ved at tage på eventyr selv, vil du være mere fleksibel og du kan begynde at lave afkrydsninger på din bucket list, uden at skulle vente på det perfekt tidspunkt. Ved at rejse alene er du din egen chef, og du tager dine egne beslutninger om hvor du vil hen og hvornår du vil afsted.

Rejsende som tager på soloeventyr, taler ofte om hvordan det har hjulpet dem med at føle sig mere selvstændige og uafhængige af andre. De kommer som regel hjem med en følelse af at være en helt ny person, med et friskt perspektiv på livet og interessante historier at fortælle. Solorejsende repræsenterer frihed, uafhængighed og eventyrlyst. Det tillader dig at lave dit eget skema og den rigtige vej som er tilpasset hvordan du gerne vil gøre tingene!

Verden er derude og venter på dig. Det bedste du kan gøre, er at begynde at udforske den selv!

alle vores camps vil du skabe en forbindelse med ligesindede mennesker. Du vil ikke bare møde nye venner, men også få venner som deler det samme ønske som dig: At udforske verden. Mange rejsende fortsætter eventyret sammen med deres nye venner. Pludseligt er det meget nemmere at planlægge dit næste eventyr, når du har "Jeg er klar” venner, der er ombord og vil have det samme som dig!

Kom op og afsted! Vi kan ikke vente med at se dig på en af vores camps i fremtiden!

Seneste blogindlæg