Pool at Lapoint Surf camp Ericeira Portugal
  • Lapoint
  • Blogg
  • Gode nyheder - Den 5. Juli åbner vi vores surfcamp i Ericeira!

Information

Surf

Gode nyheder - Den 5. Juli åbner vi vores surfcamp i Ericeira!

Efter nogle usikre måneder rundt om i verden er vi nu glade for at kunne meddele at vi åbner vores surf og yoga camp i Ericeira igen den 5. Juli! 

Så, hvordan ser tingene ud i Portugal? 

Portugal har nu åbnet grænserne for alle turister fra alle de europæiske lande og der er ingen karantæne. Forårs vejret har været fantastisk. Med mindre turister har der været mindre mennesker i line-uppen, som bekendt betyder flere bølger til dig og en hurtigere læringskurve! 

Supermarkeder, butikker, restauranter og stranden holder åbent som normalt, men natklubberne er stadig lukket hvilket giver en mere afslappet stemning i landsbyen. Barerne har dog åbent, så der er stadig mulighed for en øl efter surfen.  

Og hvordan er det på campen? 

Vores camp er åben fra 5. Juli som normalt, med surf camp og yoga retreats. Selvfølgelig er vi i kontakt med sundhedsmyndighederne i Portugal - og med stolthed kan vi fortælle at vi har fået et “clean and safe” certifikat fra den Portugisiske turistforening (Turismo de Portugal), som betyder at vi følger deres anbefalinger for hygiejne og renlighed. 

Mad og faciliteter - kører som normalt

Vores bar og restaurant er åben som normalt, men i stedet for at have vores morgenmads buffet serverer vi en lækker morgenmads tallerken - eller hvis du vil have din morgenmad til at tage med, kan vi lave en madpakke til dig i stedet. Du vælger selv! 

Køl af i poolen, få trænet sommer kroppen i vores outdoor gym eller hæng ud i skate bowlen, alle faciliteter på campen er åben. 

Som sædvanligt, du booker en hel uge med Surf camp, Yoga retreat eller Bed and breakfast med check in om Søndagen - vi har altid fastlagte ankomst dage så alle kommer på samme tid for lettere at lære hinanden at kende og for at have en hel uge sammen. Selvfølgelig kan du og dine venner booke forskellige camps/retreats eller forskellige surf levels - tag både dine yoga og surf venner med og hav en fantastisk uge sammen, selvom i er booket ind på forskellige aktiviteter i løbet af dagen. 

Mindre grupper for surf undervisningen

At hjælpe dig med at lære at surfe er vores største passion, vi elsker at dele bølger med dig! Med instruktører der alle har licenser kører vores undervisning som normalt, dog vil der maksimalt være 5 personer i hver gruppe. 

Booke fællesværelse eller bestil dit private enkelt/dobbelt/twin værelse

Du kan booke fællesværelse, et dobbelt/twin værelse eller en suite. Rejser du alene? Så kan du booke fællesværelser eller et twin værelse kun til dig i mod ekstra betaling. 

Jeg vil afsted, hvordan kommer jeg til Lissabon og Ericeira i disse dage? 

Det er faktisk ret nemt at flyve til Lissabon selv i disse dage og du kan få billige returbilletter fra flest store byer i Europa. Hvis du ikke vil flyve, så har Lissabon også gode busforbindelser til andre Europæiske lande. Eller gør det til en roadtrip og fyld bilen op med dinner surf sultene venner. 

Når du er ankommet til Lissabon, tilbyder vi dig at booke vores lufthavnstransport så du kommer nemt og billigt til campen, ellers er det muligt selv at arrangere med offentlig transport. 

Stoked på at surfe? Tjek vores surfcamp ud i Ericeira! 

Større interesse for yoga? Tjek vores yoga retreats i Ericeira ud

Seneste blogindlæg