Surf camp i Portugal

Tag med til Portugal, landet der byder på den bedste surfing i Europa. Her kan du slappe af og nyde din surfferie med gode tider, vinmarker, lange strande og fantastisk surfundervisning i unikke Atlanterhavsomgivelser.

Surfferie til Portugal

En surf ferie I Portugal beskrives bedst som ét stort sanseindtryk med action, spænding, sjov og smagsoplevelser. Indlogeret i smukke omgivelser med havet, surfen og masser af mindeværdige eventyr og aktiviteter, der er direkte tilgængelige for dig. Dette vil med garanti sørge for, at du føler dig afslappet, inspireret og løftet med adrenalin - alt på samme tid! Med en placering tæt på hele Europa med det varme klima, venlige mennesker og overkommelige priser, er Portugal det rigtige valg som en sommer destination, for hygge- og solelskere fra hele verden.

Sol, surf og nye venner

Efter at have rejst verden rundt i søgen efter de bedste bølger, har vi indset, at det ikke kun er god surf og en cool destination som tæller, men også nogle at dele de uforglemmelige øjeblikke med. Vi har designet dit ophold så det gør det nemmere at møde nye mennesker som du kan dele oplevelser med. Vi er sikre på din ferie vil byde på en masse gode oplevelser, hvad enten du ønsker at planlægge dig eget program, eller følge med på alle vores sociale aktiviteter.

Vores surf camps i Portugal

Vi har to surf camps i Portugal. Den ene er placeret omkring 40 minutter nord fra Lissabon, tæt på Ericeira. Udover at være en af ​​Europas mest berømte surf spots, er Ericeira også en smuk fiskerby med hyggelige smalle gader, dejlig mad og et godt natteliv. Her er verdenskendte bølger og dejlige strande som Foz do Lizandro, hvor det er perfekt til at lære at surfe. Den anden camp, som er placeret i det sydlige Portugal, tilbyder tomme lineups og en unik atmosfære. Portugal tilbyder som altid imødekommende mennesker, smukke omgivelser og god surf.