Surfcamp i Portugal

Tag med til Portugal, landet der byder på den bedste surfing i Europa. Her kan du slappe af og nyde din surfferie med gode tider, vinmarker, lange strande og fantastisk surfundervisning i unikke Atlanterhavsomgivelser.

Surfferie til Portugal

De smalle gader i Ericeira, med duften af frisk bagt brød, oliven og rødvin, gør oplevelsen unik. På det sydvestlige hjørne af Europa finder du Portugal og kontinentets bedste surf forhold – uanset om du aldrig har surfet før eller hvis du har surfet i mange år. Udover surfing vil du opleve en masse flotte strande, restauranter og et vibrerende natteliv i kystbyen Ericeira. Denne historiske perle har utallige ting at byde på, og vi garanterer dig et unikt eventyr på din surftur til Portugal.

Sol, surf og nye venner

Efter at have rejst verden rundt i søgen efter de bedste bølger, har vi indset, at det ikke kun er god surf og en cool destination som tæller, men også nogle at dele de uforglemmelige øjeblikke med. Vi har designet dit ophold så det gør det nemmere at møde nye mennesker som du kan dele oplevelser med. Vi er sikre på din ferie vil byde på en masse gode oplevelser, hvad enten du ønsker at planlægge dig eget program, eller følge med på alle vores sociale aktiviteter.

Vores surf camps i Portugal

Vi har to surf camps i Portugal. Den ene er placeret omkring 40 minutter nord fra Lissabon, tæt på Ericeira. Udover at være en af ​​Europas mest berømte surf spots, er Ericeira også en smuk fiskerby med hyggelige smalle gader, dejlig mad og et godt natteliv. Her er verdenskendte bølger og dejlige strande som Foz do Lizandro, hvor det er perfekt til at lære at surfe. Den anden camp, som er placeret i det sydlige Portugal, tilbyder tomme lineups og en unik atmosfære. Portugal tilbyder som altid imødekommende mennesker, smukke omgivelser og god surf.