Surf Camp Portugal

Tag med til Portugal, landet der byder på den bedste surfing i Europa. Her kan du slappe af og nyde din surfferie med gode tider, vinmarker, lange strande og fantastisk surfundervisning i unikke Atlanterhavsomgivelser.

Surfferie til Portugal

De smalle gader i Ericeira, mile-lange strande i Alentejo, duften af ​​frisk brød, oliven og rødvin - Portugal er noget særligt. Det mest sydvestlige land i Europa, er stedet for kontinentets bedste surfmuligheder, uanset om du er helt ny eller en erfaren surfer. Ud over surfing, kan du opleve Atlanterhavskysten når den er bedst med gode restauranter og natteliv i Ericeira og landdistrikter med klassisk landskabet i Alentejo. Denne gamle stormagt har stadig utallige af skatte at byde på og vi garanterer dig en unik oplevelse uanset, hvorhen du rejser på surfferie med os i Portugal.

Sol, surf og nye venner

Efter at have rejst rundt i verden på jagt efter de bedste bølger, har vi erkendt at det ikke bare er selve surfingen og de rå omgivelser der tæller, men også at du har andre at dele øjeblikket med. Derfor har vi tilrettelagt ugeophold på vores camps i både Ericeira og Alentejo, så du, uanset om du rejser alene eller i en gruppe, helt sikkert vil møde nye venner, som du både kan surfe eller nyde en drink i solnedgangen med. Uanset om du vil lave dine egne planer for din ferie eller ønsker at følge vores sociale aktiviteter på campen, kan du være sikker på at rejse med os, byder på et væld af unikke oplevelser og nogen at dele dem med.

Vores surf camps i Portugal

Vi har to surf camps i Portugal. Den ene er placeret i Ericeira, cirka 40 minutter nord for Lissabon. Udover at være en af ​​Europas mest berømte surf spots, er Ericeira også en smuk fiskerby med hyggelige smalle gader, dejlig mad og et godt natteliv. Her er verdenskendte bølger som Pedra Branca og Coxos, sammen med dejlige strande som Foz do Lizandro, hvor det er perfekt til at lære at surfe. Den anden destination er Alentejo, der ligger syd for Lissabon. Alentejo er en mere ukendt og uudforsket område med mile lange strande og en afslappet atmosfære. Her får du virkelig en fornemmelse af det traditionelle Portugal. Begge vores lokationer i Portugal tilbyder som altid, søde mennesker, behagelige omgivelser og top surfundervisning.