Yoga RetreatEriceira, Portugal

Mind-body forbindelse gennem yoga og surf

Grønne bakker, majestætiske klipper og det vidunderlige blå skær fra det Atlantiske ocean mødes på en charmerende måde her i Ericeira, Portugal. Dette maleriske paradis er et af yndlings stederne blandt mennesker på udkig efter en fredfyldt, alternativ og sund livsstil. Lapoint yoga retreat Ericeira, Portugal er det perfekte sted til at koble af og connecte med krop og sjæl. Vores fantastiske yoga og surf camp, omgivet af smuk natur og lige ved siden af stranden, er det fristed du har været på udkig efter.

Yoga skills

Begynder til Avanceret

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så, hvad kan jeg regne med?

Lev i nuet

Surf og yoga retreated i Portugal, starter med yoga tidligt om morgenen for at du kan connecte med din indre dig gennem yoga, pranayama og meditation. Efter dette nyder vi en dejlig morgenmadsbuffet med en masse sund og smagfuld morgenmad.

Det næste på programmet er surf undervisningen. Hver et med naturen og oplev glæden samtidig med at du træner din mindfulness og styrke i et nyt element. Senere på dagen kan du opdage området, hænge ud på campen, joine endnu en yoga lektion eller måske forkæle dig selv med en massage på campen.

Vi arrangere også dagsture i løbet af ugen til en lokal vingård eller indtil hovedstaden Lissabon. Portugal er et af de steder der for dig til at føle du er i live! Om aftenen mødes vi til aftensmad og sociale events med gode vibes, dybe samtaler og reflekterer mens vi nyder solnedgangen.

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed