Surf camp i Marokko

Tag med til vores surf camp i unikke Taghazout, Marokko. Oplev dette dynamiske afrikanske land med en unik kultur og en vidunderlig surf-vibe, og fyld din surfferie med nogle af de bedste bølger i Afrika.

Surfferie i Marokko

Marokko ligger helt nordvest i Afrika og er et utroligt varieret land med snedækkede bjerge, oaser, ørken og mile lange strande, hvor du ofte møder en kamel eller to når du går ud for at surfe. Ud over dette, er der en overflod af bølger, der sammen med en farverige kultur, lave priser og et lækkert klima udgør den perfekte destination. I Taghazout er du inden for gåafstand af flere sublime bølger, og et udvalg af både restauranter og steder, hvor du kan dyrke den lokale vibe. Dette er et land, som med sikkerhed vil imponere dig.

Kameler, bølger & venner

En perfekt surfferie kan variere meget, men vi mener ​​at det altid indeholder uforglemmelige øjeblikke som kan deles med andre mennesker. Derfor vil du altid føle dig velkommen på vores surf camp i Marokko og få mange nye og vidunderlige venner, der kan vare hele livet. Vi organiserer mange fede aktiviteter, som du kan vælge at deltage i, men du kan også planlægge dine egne aktiviteter for din surfferie. Hvad enten du beslutter, er vi overbeviste om, at du ikke kommer til at kede dig, og at du altid vil have nogen at dele de magiske øjeblikke med.

Surfing i Marokko

Bølgerne i Marokko er kendt for at være blandt verdens allerbedste! Her finder du lange sandstrande, hvor der er perfekt surfing for begyndere, samt fantastiske point breaks, der kan give selv top-surfere stjerner i øjnene. Vælg det surfkursus der passer bedst til dit niveau og udnyt den ekspertise og viden som vores vidunderlige surfinstruktører vil videregive til dig.

Overordnet et uforglemmelig oplevelse =)

Theis Smedegaard

Indkvartering i Marokko

Lapoint surf camp i Marokko er 50 meter fra havet i Taghazout, en lille landsby nord for Agadir. Taghazout ligger lige mellem nogle af verdens bedste surf spots, og her vil du finde, blandt andet en af ​​Marokkos længste bølger. Det er ikke mærkeligt, at mange regner dette for "det rette sted at være", hvis du ønsker et bredt udvalg af bølger i højeste klasse - både for begyndere og erfarne surfere. Vi tør sige, at du kommer hjem med en unik oplevelse rigere efter du har taget surflektioner og surfet med os i Marokkos gyldne solnedgange.

La Paix

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis