Surf CampTaghazout, Marokko

Unikke smagsoplevelser og uforglemmelige eventyr

Marokko er et eventyrligt land fyldt med spændende muligheder og unikke oplevelser. En surfrejse hertil er noget ganske særligt. Bo på vores surf camp i Taghazout, Marokko, få minutter fra havet, med smukke solnedgange og verdensklasse-bølger lige udenfor døren. Bliv fortryllet af kulturen, farverne og den smukke natur, og oplev den ægte magi med Lapoint.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Ægte magi

Nogle af landets bedste surfspots ligger i gåafstand fra surf campen i Taghazout, Marokko, så der er rig mulighed for at starte dagen på den bedst tænkelige måde – nemlig med en omgang morgensurf. Vores surf skole tilbyder også yoga timer i løbet af ugen – en oplevelse du ikke må gå glip af.

Marokko er et fortryllende sted, som giver dig lysten til at leve i nuet. Det giver dig perfekte forhold for både at øve og lære yoga samtidig med, at du surfer. Morgenmaden vil efterfølgende kunne nydes på tagterrassen, hvor du har udsigt ud over stranden og bølgerne. 

Surfing i Marokko er en oplevelse ud over det sædvanlige, og vores surf camp er den perfekte base til at opdage det hele.Taghazout er kendt for at være Marokkos surf hovedstad, hvilket betyder, at vi har mange fantastiske spots, som vi kan vælge imellem til vores surf lektioner

Efter surf lektionerne kan du slappe af ved surf campen, hænge ud ved stranden eller udforske området. I løbet af ugen tilbyder vi også dagsture og aktiviteter. Din surfrejse vil ikke være komplet uden at have udforsket ørkenen, basarerne og Marokkos magiske kultur. Vi faldt pladask for denne magiske stemning, og det vil du helt sikkert også. 

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed